3 ting du skal huske før din ferie til Australien

0 Comments

Går du og overvejer at tage en tur down under? Australien er et fantastisk sted fyldt med spændende ting at opleve, og derfor er det selvfølgelig også en populær turistdestination. Andre besøger Australien grundet forretningsanliggender, og folk fra alverdens lande tager også derned for at tage en uddannelse eller for at få en spændende praktikplads. Men uanset hvorfor du tager derned, så skal du have et gyldigt visum Australien, og i den forbindelse er der 3 ting, som er vigtige at huske.

eVisitor visum giver 3 måneders ophold i Australien

Et visum til Australien kaldes et eVisitor, og med sådan et i kufferten får du lov til at opholde dig i Australien i 3 måneder ad gangen. Skal du på ferie, krydstogt eller besøge venner eller familie på den anden side af jordkloden, så kræver det et eVisitor-visum. Det er med andre ord et visum for turister, og så længe du ikke arbejder eller udfører nogen form for salg af varer eller ydelser, så kan du blive i Australien i helt op til 3 måneder. Ønsker du at tage hjem igen, før din tid er opbrugt, så er det selvfølgelig også bare helt okay.

Ansøger du om ophold i Australien grundet praktik, uddannelse eller for at være en del af sundhedsvæsenet, så skal du bruge et Visitor (Subclass 600)-visum.

Forretningsvisum betyder ikke, at du må arbejde i Australien

Et eVisitor-visum fungerer også som et forretningsvisum, men i den forbindelse er det vigtigt at forstå hvilke funktioner, du må udføre på dit ophold i Australien. Som nævnt ovenfor så må du ikke arbejde eller udføre nogen form for salg eller ydelser, men til gengæld må du:

  • Foretage generelle forretnings- eller ansættelsesforespørgsler
  • Undersøge, forhandle, indgå eller gennemgå en forretningskontrakt
  • Gennemføre aktiviteter som led i et officielt regeringsbesøg
  • Deltage i en konference, messe eller seminar.

Ansøg om dit visum i god tid før din rejse

Du skal ansøge om dit visum, før du besøger Australien. Under normale omstændigheder kan et eVisitor-visum udstedes med det samme, men i særtilfælde kan der gå helt op til 4 måneder, før det er klar til brug. Derfor er det en rigtig god idé at ansøge om dit visum i god tid, så du er sikker på at kunne komme afsted. Visummet er gyldigt i 12 måneder, og i gyldighedsperioden må du besøge Australien så ofte, som du har lyst til, så længe hvert besøg ikke varer mere end 3 måneder.

Related Posts