3 undervurderede rejsedestinationer i Europa

0 Comments

Endelig er den globale sundhedskrise i grove træk overstået og mens flere og flere lande genåbner, så er der rigtig mange danskere er i gang med at planlægge deres næste ferie, så gør mange lande klar til at modtage nye turister. Alt tyder på, at der kommer ekstra meget pres på de traditionelle feriedestinationer som Spanien, Italien og Grækenland de næste par feriesæsoner. Hvis man derfor gerne vil undgå destinationer som er totalt overrendt af turister, så har vi i denne artikel fundet tre undervurderede rejsedestinationer, som man kan have med i sin ferieplanlægning, når den tid kommer.

Derudover skal der selvfølgelig også indkøbes nye badebukser, solbriller og generelt sommertøj, og her er de fashion-webshops som Zalando og ASOS altid en garanteret leverandør til sommergarderoben. Der er ofte en Zalando rabatkode eller rabatkoder til andre fashionsider i omløb i sommerperioden, så du kan spare lidt på sommergarderoben og bruge penge på ferien. Læs med her og find inspiration til dine næste ferie destinationer i 2022.

#3 – Estland

Det lyder måske ikke som den klassiske feriedestination, men faktisk har Estland rigtig meget at byde på både historisk og kulturelt. Det nordligste af de baltiske lande har nemlig en tæt forbindelse til Danmark, da det var tæt på landets hovedstad Tallinn, at dannebrog ifølge myten faldt ned fra himlen. Specielt hovedstadens gamle byområde, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et besøg værd ligesom at byen også huser en af regions eneste Open Air museer. Derudover oser bylivet også af god stemning med gode restauranter, caféer og barer i centrum af Estlands hovedstad.

#2 – Slovenien

Slovenien er det nordligste balkanland, der lægger klemt inde mellem Italien, Østrig og Kroatien er der et utal af muligheder for at designe din egen ferie. Faktisk kan du stå på ski om morgenen, være på storbyferie ved frokosttid og være på stranden om aftenen i det lille vidunderlige land. Slovenien har nemlig unik natur, en moderne og pulserende hovedstad og 42 km kystlinje mellem naboerne Italien og Kroatien. Der er derfor uendelige muligheder for, hvad du kan foretage dig i det lille land med cirka 2 mio. indbyggere. Landet er med i EU, så transporten dertil er nem, mens priserne på mad og drikke er blandt EU’s laveste. Derfor er Slovenien en af Europas mest undervurderede feriedestination, der helt sikkert skal med i overvejelser om, hvor ferien skal gå hen næste gang.

#1 – Bosnien & Hercegovina

Det sidste land der er garanteret en plads på listen over Europas mest undervurderede lande, er Bosnien & Hercegovina. Landet har fået et blakket ry efter krigene på Balkan i 1990’erne, men er i dag et særdeles undervurderet ferieland, der bestemt er et besøg værd. Landet både rummer store naturoplevelser i de nordvestlige nationalparker, historiske monumenter fra både verdenskrigene og landets komplekse historie og en atmosfære der blander Europa med Mellemøsten. En stemning du ikke finder ret mange andre steder i Europa. Derfor bør Bosnien & Hercegovina indgå på listen af lande du skal besøge!

Related Posts