Bliv chauffør på kør selv-ferien – få et kørekort hurtigt og nemt

0 Comments

Kør selv-ferier, hvor du selv står for befordringen i forbindelse med en ferie, der eksempelvis går sydpå, er aldeles populære blandt danskerne. Det er da heller ikke svært at forstå hvorfor. Når I selv står for køreturen gennem mægtige Tyskland, gennem de bjergtagende Alper eller det kulturhistorisk imponerende Østeuropa bliver selve transporten nemlig en stor del af den fantastiske oplevelse.

Med til ferieformen hører jo også muligheden for at gøre holdt mange steder på turen, så jeres ferie altså ikke kun behøver at finde sted på den endelige destination. Men der imidlertid heller ingen grund til at være blind for udfordringerne ved at vælge en kør selv-ferie.

Det indebærer alt andet lige lange køretider, og det at færdes som bilist i flere forskellige lande kan være udfordrende for selv en erfaren bilist. Derfor er det kun en fordel hvis I er flere, der kan tage styringen i bilen og afløse hinanden. Og så er det naturligvis også vigtigt, at I har lært at køre bil af de bedste.

I den forbindelse overvejer du måske også at erhverve dig et kørekort, der vil give dig friheden til frem over at køre bil til fjerne egne. Hvor du tager dit kørekort, er dog ikke helt underordnet, da der kan være forskelle på priser, undervisningsformer og meget andet.

Agter du at tage dit kørekort i Hjørring, Aarhus eller Aalborg, så er Ascot Køreskole en seriøs overvejelse værd. Med mere end ti års erfaring med at undervise kørekortaspiranter, er Ascot Køreskole din garanti for et velplanlagt forløb, der leder dig sikkert frem mod dit kørekort.

Ascot Køreskole hjælper hvad end det drejer sig om ønsket om at erhverve et kørekort til almindelig personbil (kategori B), trailerkørekort eller generhvervelse af kørekort efter en frakendelse af dette. Servicen fejler heller ingenting, da kan aftale med din kørelærer at han eller hun samler dig op dér hvor du er, når du skal have køretimer.

De fleste vil nikke genkende til, at det er forbundet med en større udskrivning at tage kørekort, og i erkendelse af dette, har Ascot Køreskole sørget for, at du har mulighed for at låne pengene til dit kørekort, på meget fordelagtige vilkår.

Således slipper du helt for renter på lånet, du har 10 eller 20 måneder til at betale lånet tilbage, og den eneste omkostning, der er forbundet med at optage lånet, er et oprettelsesgebyr. Dette gebyr indgår dog i det finansierede beløb, så det skal du altså ikke engang betale forud for lånet.

Der er altså en rigtig god køreskole til dig, der ønsker at kunne tage del i chauffør-tjansen når familien skal sydpå i egen bil. og huske, at du allerede må starte på dit kørekort tre måneder inden din 17. fødselsdag. Vær dog opmærksom på, om du må køre bil som 17-årig i de lande I skal passere.

Related Posts