Fede oplevelser på Frederiksberg

0 Comments

I denne artikel tager vi et nærmere kig på nogle af de fede oplevelser, som man kan underholde sig selv med på Frederiksberg. Her ser vi nærmere på alt lige fra Zoologisk Have, til Cisternerne og meget andet, så læs med her for at få mere information om hvad man kan opleve på Frederiksberg.

 

Zoologisk Have

 

At tage i Zoologisk Have er en klassiker for enhver dyreelsker, og Zoologisk Have på Frederiksberg er ingen undtagelse. Her finder man alverdens eksotiske dyr, så der er uden tvivl noget for enhver smag, alt lige fra aber, elefanter, løver, giraffer og mange flere.

 

Har man små børn med er en tur ned i Børnezoo et must, da man her kan komme helt tæt på dyrene, og endda få lov at røre og klappe dem. Der er selvfølgelig tale om almindelige danske dyr såsom køer, og selvfølgelig også med geder. Det er for nyligt også blevet muligt at gå rundt inde i indhegningen med kænguruerne, så også her kommer man helt tæt på.

 

Vil man have den helt store oplevelse i Zoologisk Have, så bør man undersøge muligheden for at få lov at fodre girafferne, som altid er en sjov og anderledes oplevelse, eller følge med når de store rovdyr som løverne bliver fodret.

 

Frederiksbergmuseerne

 

Frederiksbergmuseerne dækker over de fire museer Cisternerne, Bakkehuset, Storm P. Museet og Møstings Hus, hvor man kan nyde godt af de mange udstillinger.

 

Cisternerne ligger placeret overfor Frederiksberg Slot, og havde i gamle dage til formål at forsyne hele hovedstaden med rent drikkevand. Cisternerne tilbyder deres gæster at opleve en række forskellige udstillinger i et anderledes miljø.

 

Bakkehuset anses for at være den ældste bygning på Frederiksberg, og her kan man opleve skiftende udstillinger og aktiviteter for børn og voksne. Huset originale beboeres hjem er desuden forsøgt genskabt, hvilket kan opleves, og som giver et sjovt indblik i den danske historie.

 

I Storm P. Museet finder du en udstilling om satire og humor, samt en del af Robert Storm Petersens bo. En sjov oplevelse for hele familien.

 

Fremtidens kulturliv på Frederiksberg

 

I november måned er der, ligesom i resten af landet, også kommunalvalg på Frederiksberg. Det kan måske undre hvad et afsnit om kommunalvalg har at gøre med oplevelser på Frederiksberg, men det hænger sammen med vigtigheden af kulturlivets fremtid.

 

De lokale politikere på rådhuset sætter nemlig rammerne for udviklingen på Frederiksberg, og der er stor forskel på hvad de forskellige politikere vil, ikke mindst når det kommer til kulturlivet. Ønsker man derfor et fortsat godt kulturliv på Frederiksberg, bør man derfor sætte sig grundigt ind i det kommende kommunalvalg på Frederiksberg, så man er sikker på at ens egen stemme kan gøre en forskel for kulturlivet.

 

 

Related Posts