Hvorfor holder forhold i Danmark ikke så længe, som i udlandet? Tænketanken

0 Comments

En undersøgelse fra Tænketanken DEA viser, at der er 5 årsager til, at parforhold i Danmark oftere end i udlandet ender med skilsmisse. Dette skyldes blandt andet for høje forventninger, utroskab, manglende kommunikation og mangel på intimitet. Årsagen til, at parforhold i Danmark ikke holder længere, kan også ligge i traumer fra tidligere forhold.

I udlandet er der ofte en mere afslappet holdning til parforhold, og par forventer ikke altid, at et parforhold skal være perfekt. Dette gør parforhold i udlandet ofte langvarige og mere stabile.

Derudover er der flere par i Danmark, der vælger at blive skilt, hvis der opstår problemer i parforholdet. I udlandet er det normalt ikke så let at blive skilt, og par arbejder derfor oftere på deres parforhold, når der opstår problemer.

Kort sagt er parforhold i Danmark ofte drevet af forventninger og mindre stabile, mens parforhold i udlandet er mere afslappede og langvarige.i Udlandet, køber man også mere sexlegetøj i det afslappede miljø, fra fx. Mshop.

 

 DEA har undersøgt og fundet 5 årsager til den høje skilsmisseratte

  1. For høje forventninger om, hvad et parforhold skal indeholde og give
  2. Utroskab
  3. Manglende kommunikation
  4. Mangel på intimitet
  5. Traumer fra tidligere forhold

Hvad er forskellen på et forhold og kærester?

I et parforhold har man ofte mere faste rammer og forventninger til hinanden, end når man er kærester. Kærester er ikke nødvendigvis lige så forpligtet over for hinanden som par i et parforhold. Ofte vil man have mere frihed i et kæresteforhold, end i et parforhold. I et kæresteforhold er mange af de ting, der normalt indgår i et parforhold ikke nødvendige, f.eks. at være eksklusiv eller have faste aftaler. parforhold er oftere mere seriøse og forpligtende, end kæresteforhold.

Derudover er der også en forskel på, hvordan parforhold og kæresteforhold opfattes af samfundet. parforhold anses ofte for at være mere alvorlige og seriøse, mens kæresteforhold ikke nødvendigvis bliver opfattet på samme måde.

Kort sagt er parforhold ofte mere alvorlige og forpligtende, end kæresteforhold.

Gode gaver til kærester:

-En personlig gave, f.eks. et smykke eller en bog

– Sexlegetøj, så som https://www.mshop.dk/sexlegetoj/til-ham/penisforlaenger

-Gavekort til en oplevelse, f.eks. koncert, restaurant eller teater

-Gavekort til en ferie eller et spaophold

-Personligt pynt til hjemmet, f.eks. plakat eller vase

-Mad og drikke, f.eks. vine, spiritus eller chokolade

Er chokolade eller teater den bedste gave?

Det afhænger af, hvilken type gavemodtager du har. Hvis din kæreste er en romantiker, vil han eller hun nok sætte mere pris på en gave, der viser, at du har tænkt på ham eller hende. En gave som et par billetter til teateret eller en plakat med en personlig hilsen vil være perfekt til denne type kæreste. Hvis din kæreste er mere praktisk anlagt, kan en gave som chokolade eller et par gode vine være det bedste.

Related Posts