Kom billigt afsted på en god ferie

0 Comments

De fleste vil gerne rejse minimum en gang om året, men det er ikke alle, hvor det er lige nemt at få plads til det i budgettet. Det kan være, at man er en stor familie med mange børn, der skal med, eller måske er man en studerende, som jo af gode grunde ikke har alt for mange penge at gøre godt med? Det skulle dog heldigvis gerne være muligt at komme afsted på en dejlig ferie, som ikke er alt for dyr. Det kommer der nogle tips til herunder.

Hold øje med afbudsrejser

Det første bud på en ferietype, der faktisk kan være meget pengesparende, er afbudsrejserne. Afbudsrejer er forskellige rejser, som bliver lagt ud, hvor dem, der rigtigt skulle have været afsted på den, meldte afbud i mere eller mindre sidste øjeblik. Derfor er ferien altså også en del billigere, end hvad den havde kostet, hvis man skulle betale fuld pris – men så kræver afbudrejsen dog også, at man skal være nogenlunde fleksibel i forhold til tid og sted. Det er altså ikke altid noget, man kan planlægge flere måneder i forvejen. Så kig eventuelt på afbudsrejser til spanien og andre destinationer, der kunne være noget. Måske finder man sin drømmeferie iblandt afbudsrejserne.

Kig på destinationer med lave leveomkostninger og billig transport

Hvis man gerne vil have mere indflydelse på, hvor turen skal gå til, og hvornår det skal være, end når man kigger på afbudsrejser, så er der også andre bud. Man kan eksempelvis bruge lidt tid på at undersøge forskellige destinationer, hvor det ikke er alt for dyrt at være der – altså hvor det eksempelvis ikke er så dyrt at spise ude. Det kan der nemlig være meget stor forskel på fra land til land. Og i samme omgang kan man altså også holde lidt øje med, om der er nogle bestemte destinationer, hvor selve transporten ikke er så dyr. Man kan jo være heldig, at der altid er billige tog- eller flybilletter til nogle bestemte destinationer. Disse ting kan nemlig også medvirke til, at man sparer en del penge.

Lej et sommerhus et dejligt sted

En måde at kommer billigere afsted på ferie på kunne også være, at man lejer et sommerhus et sted. Hvis man ikke har noget imod at bruge lidt tid på at lede, så skulle det gerne være muligt at finde nogle rigtig fine sommerhuse til fornuftige priser – endda også i udlandet. Det, der desuden også er med til at gøre denne ferietype lidt billigere, er, at man for det meste ikke spiser så meget ude, når man er i sommerhus – her er det mere normalt at købe ind til, at man selv laver mad sammen i sommerhuset, og det er selvfølgelig billigere end spise på restaurant hele tiden.

Related Posts