Kom godt afsted på bilferie med disse tips

0 Comments

I bilen på vej til udlandet… det er her, rejsen begynder. Ligesom ved backpacking i udlandet er erfaring nøgleordet, når du vil spare penge på din bilferie. Du vil gerne opleve en enestående sommerferie uden at betale for meget, men det betyder ikke, at du ikke kan være komfortabel på samme tid. Her er vores bedste tips og tricks til at rejse i din egen bil i udlandet:

Sørg for at have bilen i tiptop stand

En lang køretur kan være lidt af en udfordring både for føreren og bilen, især hvis du skal tilbagelægge store afstande. Det er af stor betydning, at din bil er klar til turen. Du bør have øje på alle væsentlige dele og udskifte eventuelle beskadigede eller slidte dele, inden du begiver dig ud på rejsen. Dette vil sikre en problemfri tur, hvilket igen vil gøre din rejse mere behagelig og mindre stressende. Hvis du planlægger i forvejen og køber reservedele til at tage med dig, vil de være let tilgængelige, hvis noget går galt under rejsen.

Bliv gode venner med planlægningen

Ferien begynder i det øjeblik, du sætter dig ind i bilen og begynder at køre. Den lange biltur skal ikke ses som et nødvendigt onde, men snarere som starten på ferien og en lang og behagelig køretur. Det er derfor vigtigt ikke at planlægge turen, så man ikke har tid til tissepauser, men også et par lidt længere pauser for at få noget at spise. Tænk også på eventuelle køer og ulykker på motorvejen. Det er tæt på umuligt at overholde den tid, der er angivet på GPS-enheder, og du skal ikke forsøge at overholde en tidsbestilling på et hotel eller vandrehjem.

Turen ned til dit feriemål er en afslappende oplevelse. Det er derfor vigtigt at tage sig lidt ekstra tid, så du hverken føler dig for presset eller stresset. Dette er ikke kun et spørgsmål om vores eget velbefindende, men også om dine medrejsendes velbefindende.

Føl dig godt til rette

Der findes en masse forskelligt biludstyr, du kan anvende på turen for at få en behagelig og afslappende køretur med dig og din familie. Hvis der er småbørn med i bilen, skal de naturligvis underholdes. Dette klares nemt med en iPad eller en køreleg. Når det kommer til det rette biludstyr, skal der naturligvis tages hensyn til, hvilken slags bil, du kører. Størrelsen, oppakningen og meget andet har en hel del at sige. Vigtigst af alt, skal det dog være en dejlig behagelig tur for alle.

Er der mere end et par enkelte personer i din bil, kan det også være en god idé at tage et rejsespil med, som kan give glæde til alle på landevejene.

 

Related Posts