Storpige tøj til rejsen

0 Comments

Når du skal ud at rejse, vil du oftest gerne se godt ud. Samtidig er der krav til hvor meget du må have med i kufferten og påklædningen kan i høj grad afhænge af hvordan vejret er på din valgte destination. Derudover kan der være kulturforskelle der gør, at du skal overveje hvad du har på, ligesom din påklædning kan afhænge af om rejsen mest bærer præg af business eller pleasure – altså: Skal du ud at repræsentere en virksomhed, eller skal du blot til en dejlig afslappende ferie (for at nævne et par enkelte valgmuligheder). Du ved bedst selv, hvad din rejse kommer til at bestå af, og derfor skal du først og fremmest have det in mente, når du pakker. Resten af denne artikel, vil derfor være nogle mere generelle råd, som vi har erfaret er vigtige overvejelser, når vi har været afsted på tur. Artikel handler specifikt om storpige tøj i denne omgang, men det kan også være gældende for andre kropstyper faktisk.

Tøj til flyveturen

Når du skal ud at flyve, så er komforten vigtig at have in mente. Både fordi det skal være behageligt at rejse generelt, men også fordi den (måske) lange flyvetur, hvor du blot sidder ned, stiller lidt ekstra krav til din komfort.

Start derfor med at se efter tøj, der er behageligt og alsidigt. Derudover kan det være en fordel, hvis du kan bruge tøjet både fra din start destination og på din slut destination – det betyder mindre bagage i dine kufferter, og dermed mindre risiko for at blive overrasket over gebyrer for ekstra bagage. Derudover er det vigtigt at have nogle behagelige og komfortable sko til flyveturen, ligesom det er muligt at få specielle strømper der støtter bedre til flyveturen, og lader dit blod cirkulere bedre.

Tøj til destinationen

Tøjet du skal have på, på destinationen afhænger i høj grad af hvor i verden du skal være. Lårkort og crop top duer sjældent i Nord Norge, ligesom flyverdragt og luffer ikke er så smart i Tanzania.

Med andre ord, så overvej hvor du skal hen, og hvordan vejret er på din destination. Selvom du skal til et varmt klima, kan det dog være en fordel af tjekke temperaturer for hele døgnet. Nogle steder er der trods 30-40 grader (eller mere for den sags skyld) mulighed for at komme markant tættere på frysepunktet om natten. Skal du ud en aften, for at have en drink, eller sen aftensmad, kan du derfor risikere at fryse.

Derudover skal tøjet passe til den destination du har valgt. I nogle kulturer er det mere eller mindre påkrævet at kvinder har tildækket større dele af kroppen, end vi er vant til i Danmark, for at give et eksempel.

Lækre kjoler til store størrelser, går du sjældent galt i byen med, hvis du bare sørger for at vælge en der er passende til din destination.

Generelle pakkeråd

Slutteligt er her et par enkelt råd, som er værd at huske, når du pakker:

  • Hav komfortabelt tøj til flyveturen (både ud og hjem)
  • Husk at medbringe tøj tilpasset klima og kultur
  • Pak let for at undgå gebyrer for overvægt
  • Tjek vejrudsigt for hele døgnet

Related Posts