Workation – kombination af arbejde og ferie – test at være digital nomade

0 Comments

Workation – kombination af arbejde og ferie – test at være digital nomade

Er du iværksætter, og holder du meget af dit arbejde? Måske er du en iværksætter som holder meget af sit arbejde, men dog alligevel trænger til lidt ferie eller afslapning. De fleste ved nemlig, at som iværksætter knokler man dag ind og dag ud, og det er sjældent, at der er tid til at tage en længere pause – og for da slet ikke at tale om en ferie. Her kan en workation være en helt perfekt løsning. Ved en workation har du nemlig mulighed for både at passe dit arbejde samtidig med at du nyder verdens mest spektakulære steder. Og på denne måde får ladet batterierne op, uden at du behøver at tage en længere pause fra arbejdet.

Fordi arbejde ikke bare er arbejde

Man kan have tendens til at blive chokeret, når man tænker over, hvor lang tid vi mennesker egentlig bruger af vores liv på at arbejde. En person som er privat eller offentligt ansat i et firma, bruger omkring 8 timer på arbejde hver dag. Dette svarer, til cirka 57 procent af personens vågne tid i løbet af en dag. Som iværksætter kan dette tal hurtigt blive markant højere. Her arbejdes måske 10 timer om dagen, svarende til over 70 procent af sin dag på en hverdag – og her er weekend ikke nødvendigvis en mulighed heller.

Det betyder derfor, at det er vigtigt, at man laver noget som man virkelig brænder for og sætter pris på. Det betyder også, at for de fleste iværksættere er arbejdslivet og privatlivet ikke nødvendigvis mulige at skille fra hinanden. Men bare fordi at man laver noget, som man godt kan lide at lave, og man lever denne her vilde livsstil, kan man godt have brug for en pause trods alt. Men her er det ikke nødvendigvis en mulighed at trække stikket fuldstændigt, og tage på en lang kulturel eller afslappende rejse. Og det er her konceptet om workation kan være genial. Har det fanget din interesse, og kunne du tænke dig at lære mere, så kan du blive klogere på hvilke rejsemulighed du har her: refuga.com.

Fordele ved en workation

Der er mange fordele ved workation. Som nævnt er nogle af de største fordele, at man kan kombinere arbejdet med en ferie, og dermed har man mulighed for at få slappet af og ‘trukket stikket’, uden at firmaet som man har kæmpet og arbejdet hårdt for, sættes i jeopardy. En anden fordel, hvis dette gøres gennem et bureau, er, at man hermed får en chance for at møde ligesindede. Det kan være en stor fordel, både på det personlige plan, men særligt også på det professionelle, at man snakker med mennesker, der kæmper mange af de samme kampe som en selv. Med en hverdag der kører med 110 km i timen, kan det være utrolig sundt med nye inputs og rammer en gang imellem.

Related Posts