2 lækre skiområder i Italien

0 Comments

Italien er et fantastisk land på mange måder, vi danskere valfarter til Italien om det er i sommer månederne eller i vinter periode. Så søger vi enten mere sol i sommeren eller mere sne i vinteren, de har det hele.

Pizzaen, pastaen, pisterne, bjerge og ikke mindst deres lækre vin. Italien er altså et land som har hele pakken når vi snakker skiferie.

Cervinia er en destination som flere og flere danskere begynder at åbne øjnene for, det gør de for at prøve skiløb i op til næsten 4.000 meters højde. Udover deres gode højdemeter og deres snesikre område, så har de også sørget for at infrastrukturen altså restauranter, hoteller og lejlighederne er i et niveau som er bedre end mange andre steder. Området ligger sammen med Zermatt som jo ligger i Schweiz, så skal du have nogle ray ban solbriller med hjem er det jo told frit i Schweiz. Det betyder altså i liftkortet her har du mulighed for at komme til både italien og Schweiz.

Passo Tonale er en anden destination som vi synes du burde overveje næste gang du tænker på skiferie, det er en destination som hænger sammen med Ponte de legno. Det er ikke det største skiområde, men 100 km pister er nok for de fleste – specielt hvis man ikke har besøgt område før, som de fleste ikke har. Det er en by som ligger i de her 1800 meters højde og derfor er området altså også ret snesikkert og skisæsonen varer relativt længe. Skiløbet variere selvfølgelig så der er noget for alle , mens området også er velegnet til unge familier, fordi de har en særlig skiskole, hvor du kan sende dine børn hen for at sikre, at de kommer i gang med denne skiløbet uden forældres hjælp.

Du skal prøve en af destinationerne ovenfor, hvis du før har besøgt Canazei eller Livigno som er steder alle tager til og derfor også tit områder hvor pisterne er mere pakket, end hvis du vælger områder som alle snakker om.

 

Related Posts