3 gode tips til kufferten når du rejser til syden

0 Comments

Vi kender alle at det nu er blevet tid til, at man skal ud og rejse. Kufferten skal pakkes, men man er ikke helt sikker på, hvad man egentlig skal have med. Enten så ender man med at pakke alt for meget, ellers ender man op med alt for lidt. Den gyldne mellemvej er altid svær at finde. Vi vil gerne give dig 3 tips til, hvordan man ville kunne pakke sin kuffert, sådan at man rammer den perfekte kuffert, når man skal en tur til syden.

Sørg for at udvælge dit tøj

Når man skal af sted, så prøver man ofte at finde det frem, som ville kunne dække alle aspekter af turen. Der kommer både badetøj, ”slap af tøj”, det pæne tøj samt træningstøj. For at gøre denne proces mere simpel, så skal man tænke lidt over det. Man kan blandt andet finde noget tøj, som ville kunne afdække flere af de behov, som man regner med.

Pak dine kvalitets t-shirts, som både kan bruges som casual og pænt. På den måde sparer du en masse plads i din kuffert. Denne regel kan du tage med i alle aspekter når du skal pakke dit tøj.  Dine t-shirts kan være en basic t-shirt i f.eks. som sort, som sagtens kunne stå alene under en blazer, hvis man skal ud at spise fint, og på den anden side kan den stå alene, når man bare skal have noget casual tøj på.

Hold din toilettaske på et minimum

Der er ingen grund til, at du skal have alle dine parfumer med. De kommer til at fylde og veje alt for meget. Og hvor meget har man i grunden brug for? Vores anbefaling går på, at man blot udvælger sig en enkelt eller to. Det samme skal gøre sig gældende for hele sin toilettaske. Når man gør dette, så ender du ud med, at alle de ting faktisk også godt kan ligge i en helt almindelig toilettaske. Det hele handler om at optimere, det gælder alle aspekter i ens kuffert.

Lad vær med at pakke til du skal væk i længere tid

Den mest normale ting vi ser, når det kommer til at man overfylder sin kuffert er, at man pakker sin kuffert, som om man aldrig kommer tilbage. Man skal huske på, at der faktisk også findes butikker der hvor man skal hen. Derfor behøves man ikke at planlægge efter ”hvad nu hvis princippet”. Selvfølgelig er det ikke et ekstra par strømper, som kommer til at ødelægge det hele. Det er mere, hvis man ender med at gøre det over hele linjen. Som man siger mange bække små gør en stor å. Stil dig selv spørgsmålet, har jeg brugt det her den seneste uge? Hvis ikke, så er der ret stor sandsynlighed for, at du ikke kommer til at gøre det senere.

Vi håber I kunne bruge vores små tips, som ville kunne gøre livet nemmere, næste gang i skal pakke jeres kuffert.

 

Related Posts