Weekend skitur er sjov for hele familien

0 Comments

Savner du noget kvalitetstid med din familie? Så tag på en skøn weekend skitur med hele familien. Om I er vant til at stå på ski, eller aldrig har gjort det før, så skal det nok blive en god tur fuld af afslapning og gode minder. Læs med her og se, hvad du kan forvente af en weekend skitur.

Ikke langt væk

Når du kun skal være afsted i en weekend, er det vigtigt, at der ikke går for meget tid med transport. Derfor er det smart at tage på weekend skitur i Sverige. Her er det koldt nok til at stå på ski, og landet ligger ikke særligt langt væk. Det foregår i Sydsverige, som kun ligger få timers kørsel fra Sjælland.

Noget for alle

Sydsverige er et godt sted for alle, både dem, som er gode til at stå på ski, men også dem, som først skal til at lære det. Det er derfor også rigtig godt til børnefamilier, hvor niveauet måske er lidt forskelligt. Du kan læse mere om en weekend skitur her.

Hvor skal I bo?

På en skiweekend i Sverige bor man typisk på Hotel Scandic i byen Värnamo, som ligger meget tæt på. Man kan altså både stå på ski, men også hygge sig i den nærliggende by. På den måde bliver turen også for hele familien da dem, som ikke bryder sig så meget om at stå på ski, snildt kan lave en masse andre ting.

Pakkerejse

Hvis du vil have, at det skal være let men også godt, så bestil en pakkerejse. På den måde skal du ikke bekymre dig om noget angående turen, og det hele er betalt på én gang. Med en pakkerejse får du turen til skisportsstedet, hvor du kan vælge mellem en tur på en, to eller tre dage. Du får også liftkort, mulighed for leje af ski-udstyr og ski-skole, hotelovernatning og snegaranti. Snegarantien er især vigtig, fordi turen finder sted i Sverige, hvor det kan være varierende med sne.

Slap af og nyd det

Med en pakkerejse skal du ikke bekymre dig om noget, hvilket kan være rart, da du på den måde kan opnå at slappe fuldstændig af og fokusere på at hygge dig med familien. En weekend skitur for hele familie er den perfekte getaway, fordi det er noget andet end blot et hotelophold.

Related Posts