Armbånd til mænd

0 Comments

Når man rejser rundt omkring i verden, er det nemt at blive fristet af diverse ting og souvenirs, som man kan købe for billige penge. Især under varmere himmelstrøg finder man ofte mange gadeboder og loppemarkeder fyldt op med små figurer, farverige t-shirts og alverdens smykker – for eksempel halskæder, ringe eller armbånd til mænd.

Vær forsigtig, når du køber smykker

Føler man sig fristet til at købe smykker på markeder og i små boder, er det dog vigtigt at overveje, om de smykker man køber, er lavet i en ordentlig kvalitet og uden skadelige stoffer som for eksempel nikkel. Når man bærer ting som halskæder eller armbånd, har man nemlig smykkerne tæt på huden i flere timer ad gangen – og dermed er man ekstra udsat for allergiske reaktioner og lignende, hvis smykkerne er af dårlig kvalitet.

Vil du tjekke, om de smykker, du køber, har skadelige stoffer i sig, er det ikke altid nok at spørge sælgeren, da det ikke er sikkert, at sælgeren har styr på, hvad smykkerne er lavet af. Nogle gange kan du se på selve smykket, hvilket materiale det er lavet af. Står der ikke noget på smykket, er det altid sikrest at lade være med at købe dem – især hvis du er særligt sensitiv i forhold til allergier og udslæt.

Hvor skal jeg så købe mine smykker?

Har du set en masse fede halskæder eller armbånd til mænd på din ferie, som du næsten ikke kunne modstå at købe? Så er der et simpelt svar på dine problemer. Køber du dine smykker i Danmark eller på danske webshops, kan du nemlig altid læse dig til, hvilke materialer dine smykker er lavet af. Derudover er der i Danmark en række regler, som gør, at du kan være sikker på, at der ikke er direkte sundhedsskadelige indholdsstoffer i dine smykker. Mindre farlige ting såsom nikkel, skal du dog stadig være opmærksom på, da nikkel stadig er lovligt som materiale til smykker.

Smykker til mænd – find dem hos Jewls

Smykkemarkedet til mænd er stadig ikke nær så stort som smykkemarkedet til kvinder, til trods for at mænd i stigende grad også begynder at tage smykketrenden til sig. Derfor kan det være svært for mænd at finde smykker, som, de føler, passer godt til dem og deres personlige stil.

Har du også kigget forgæves efter ringe, halskæder eller armbånd til mænd, kan du med fordel kigge rundt på forskellige webshops. Blandt andet på webshoppen Jewls finder du et stort udvalg af smykker, der er designet specifikt til mænd. Hos Jewls kan du vælge mellem smykker i sølv eller guld, og så er du desuden garanteret, at alle smykkerne er yderst holdbare og fremstillet helt uden nikkel eller lignende allergifremkaldende materialer.

Related Posts