Sjov og underholdning på familieferien

0 Comments

Ferie med familien er fantastisk: Afslapning, hygge og masser af sjove og hyggelige oplevelser. Dog kan der være tidspunkter, hvor man som forældre ønsker at læse en god bog med et glas rosévin ved sin side. I disse perioder er det fantastisk hvis ungerne kan hygge sig, uden at man som forældre skal være på hele tiden.

Herunder får du et par sjove og underholdende aktiviteter du kan tage med på ferien med familien.

Maling på sten

De seneste år er stenmaling blevet en helt utrolig populær aktivitet. Og stigningen i popularitet er ikke helt tilfældig. Stenmaling bringer nogle nye facetter til kreativitet; blandt andet er lærredet (stenen) forskelligt fra gang til gang, hvilket betyder at man kan bruge stenens form som en del af ens kreative mesterværk.

Du kan ikke bruge alle slags tuscher eller farver på sten. De mest populære sten tuscher er de populære Posca tuscher. Posca tuscherne er kendt for deres gode og høje kvalitet og holdbarhed. Tuscherne klatter ikke og er brugt af mange dygtige og professionelle kreative.

En forudsætning for at male på sten, er naturligvis at finde nogle sten først. Oftest finder du flest sten på stranden. Mange steder kan man dog også finde nogle sten i indkørsler eller lignende.

Posca Tuscherne kan dog mere end at male på sten, faktisk kan de bruges på stort set alle overflader. Og er derfor også brugt til maling på glas, porcelæn og meget mere.

Laver du en søgning på Posca Tuscher inpisration på Google, og går ind under billeder, så finder du masser af god inspiration.

Malebøger (også for voksne)

Malebøger kender de fleste nok primært fra deres barndom. Men faktisk er der kommet en del malebøger for voksne. Googler du “malebøger for voksne” finder du mange inspirerende bøger lige til at gå til. Blandt de mest populære er “Den Hemmelige Have” af Johanna Basford.

Malebøgerne for voksne er steget stødt i popularitet de sidste par år. Og er blandt andet blevet så populære pga. den afstressende effekt det har at male.

Malebøger for børn er naturligvis et kendt fænomen, som vi alle nok som børn har stiftet bekendtskab med. Her findes der et kæmpe udvalg af bøger af mange forskellige slags. Blandt de populære er naturligvis malebøger for kendte figurer og tegneserie såsom Rasmus Klump, Pokemon mm.

Derudover er mandala bøger også blevet populære blandt børn, her skal man farvelægge forskellige flotte mønstre.

En Google søgning på “malebøger for børn” giver en masse spændende resultater.

Jeg håber ovenstående idéer har givet dig lidt god inspiration til underholdning på familieferien. I min familie elsker vi hvert fald at lave en stensamler tur til stranden, for bagefter at gå hjem og male i timevis med god musik, slik og masser af hygge. God fornøjelse.

 

Related Posts