Backpacking i Skandinavien: Send din oppakning som pakke

0 Comments

Forestil dig friheden ved at backpacke gennem Skandinavien – uden at skulle bære din oppakning på ryggen hele vejen. Sender du den i stedet som pakkepost til din destination, kan du nyde rejsen let som en fjer og have alt, du skal bruge, ved ankomsten.

Umiddelbart lyder det måske som en mærkelig idé – men når man først lige har vænnet sig til tanken, så er det faktisk en utroligt smart måde at rejse på. Læs videre og bliv klogere på, hvad du skal overveje, inden du sender din oppakning på sin helt egen rejse som pakkepost i Skandinavien.

Brug et fragtfirma, der allerede sender til landet

Først og fremmest skal du selvfølgelig sikre dig, at du ikke betaler for meget for fragten af din oppakning. Et godt sted at starte er at finde et fragtfirma, som allerede har hyppige ruter til det land og den region, din rejse går til. F.eks. vil priser på at sende pakke til Sverige stige, hvis dit fragtfirma ikke normalt sender til landet. Når de skal bruge transporttid, brændstof osv. på at sende én pakke derhen, skal de ekstra omkostninger jo dækkes på en eller anden måde – og det vil i mange tilfælde være ved at sætte prisen på din fragt op. For at undgå dette, bør du i stedet finde en leverandør, der allerede kører derhen, og som let og uden store ekstraomkostninger kan tage din pakkepost med – hvor end, du skal hen i Skandinavien.

Send pakkeposten i god tid – og spar penge

En anden metode til at backpacke vægtløst uden ekstra fragtomkostninger er at sørge for at sende oppakningen af sted god tid i forvejen. Her i Danmark er vi vante til hurtig levering på 1-3 hverdage – og det er slet ikke, fordi det ikke kan lade sig gøre at sende så hurtigt her fra landet til vores nabolande. Dog har så hurtig levering af pakkepost i Skandinavien den store ulempe, at det hurtigt kan komme til at koste dig ekstra i fragt. Skal du f.eks. finde den billigste metode at sende til Norge, bør du i stedet kigge på at få fragtet med længere leveringstid – og så sørge for at sende din oppakning, så den er på din destination i tide til, at du kan hente den, når du skal overnatte der. Så længe, du ikke sender den så tidligt, at den bliver sendt tilbage pga. manglende afhentning.

Related Posts