Bedste vandredestinationer i Europa

0 Comments

Planlægger du din næste vandretur med gutterne og mangler i inspiration til de bedste vandrestier at besøge næste gang? Vi vil se på nogle af de bedste stier, som du og din vennegruppe kan gå på vandretur i Europa som vurderet af ekspertvandrere.

I Europa har vi en smuk natur og perfekte vandrestier fra betagende klipper til spændende udsigter og landskaber, der vil få selv en rigtig mandemand til at mærke hver eneste muskel i kroppen. Og det bedste er, at mange af disse vandrestier er tæt på byer og jernbanekort, hvilket gør dem nemme at få adgang til.

Denne vandretur vil give dig en naturskøn udsigt over den berømte region Andalusien, Spanien. Her vil du bestige bjergtoppe, gå gennem hvidkalkede landsbyer, smukke orkideer og bjergbyer.

1. El Caminito Del Ray, Spanien

El Caminito Del Ray plejede at være klassificeret som en af ​​de farligste vandrestier i Europa og hele verden på grund af den forringede tilstand af gangbroerne. Dette førte til lukning af stien i fire år, mens restaureringsarbejdet var afsluttet.

I dag er vandrestien blevet fuldstændig restaureret med sikkerhedsgelændere og robuste stier, så den ikke længere er klassificeret som en farlig vandretur, men dette tager ikke væk fra den fantastiske natur, der tilbydes. På denne rute kan du og gutterne nyde skønheden i kløften og floden der løber under stien og krummer sig på slugten.

2. Trolltunga, Norge

Trolltunga betyder bogstaveligt talt ’troldetunge’. Vandrestien er 27 km lang og har en stigning på 900m. Det kan tage dig 12 timer (eller mindre, hvis du og din vennegruppe er i god form). Den tid, der bruges på at komme til toppen, vil dog være jeres tid værd.

Mens i vandrer, kommer i forbi adskillige attraktioner såsom bjerggletsjerhuller og Ringedalsdæmningen. Den mest populære attraktion er dog på toppen af ​​bjerget – en inspirerende klippe, der er 1.100 m over havets overflade, og som svæver 700 m om søen under Ringedalsvatnet. Tag jer tid til at nyde udsigten fra klippen.

3. Lac Blanc, Frankrig

Lac Blanc er nok den mest berømte vandretur i Chamonix. Hvis du og dine venner er erfarne inden for vandring, så skal i krydse denne vandresti af på jeres bucket list. Tour du Mont Blanc er et af højdepunkterne på stien. Lac Blanc ligger lige ved siden af ​​et smukt tilflugtssted, hvor i kan hvile jer, hvis i ønsker at holde nogle pauser undervejs.

På denne vandretur er der stor chance for, at i vil opleve syn af dyreliv i de høje alper. Dette betyder også, at i skal være på udkig efter murmeldyr, lytte til deres fløjten og se, om i kan få øje på dem. Bemærk, at hunde ikke er tilladt på vandrestien.

Related Posts