Beskyt dine smykker på ferien.

0 Comments

Skal du ud og rejse? Uanset om du har billige smykker, værdifulde herresmykker eller begge dele, har vi alle de tip, du har brug for til at bevare dine smykker sikkert.

 

Er som de fleste andre rejsende, er beskyttelsen af ​​dine smykker ikke top prioritet på din rejse. Men der er nogle retningslinjer, der skal tages, især hvis du medbringer din forlovelsesring eller andre dyre stykker. Læs videre for tip til, hvordan man rejser sikkert med smykker.

 

Beslut hjemmefra hvilke smykker der skal medbringes.

Hvor skal du rejse hen? Hvad vil du gøre, mens hygger dig der? Hvis du blot skal til en afslappet strand ferie, kunne du måske slippe for at tage smykker med overhovedet. Eller blot et par afslappede smykker til en hyggelig middag ude.

 

Forretnings rejse eller bryllupsrejse, er smykker jo på listen.

 

Hvis du beslutter, at du har brug for at tage herresmykker med, skal du tjekke, om der er rejsevejledninger til din destination. Er kriminaliteten høj, burde du overveje at efterlade dine fine smykker i sikkerhed, evt. På hotellets safe-boks på værelset og først tage dem i brug om aftenen.

 

Du kan også overveje at leje en værdiboks til at opbevare dine værdigenstande, mens du er væk og på stranden.

 

Solen og saltvand er også en vigtig faktor at tage i betragtning på rejsen, solen er hård nu nærmere du kommer ækvator og bleger dine smykker meget hvis de er lige i solen, så dette er også en god grund til at efterlade dem på værelset og i din safe-boks.

 

Saltvand er også meget hård ved smykker, og især lædersmykker vil blive meget medtaget hvis de kommer i saltvand, så hvis har valgt at tage dine smykker med til stranden så lad for guds skyld være med at tage dem på i vandet.

 

Et sidste tip til rejsen er at du pakker dine smykker i din håndbagage og ikke i kufferten, da dette er for risikabelt, især hvis du har mange dyre herresmykker eller damesmykker

 

God rejse til dig.

Related Posts