Derfor er det en fordel af have lydbøger med på rejsen

0 Comments

Det kan være en rigtig god ide at tage lydbøger med på ferie fremfor de store og fysiske bøger. Læs med i denne artikel for at læse mere om fordelene ved lydbøger fremfor fysiske bøger, når du er afsted.

Lyt til bøger på farten

Det er en rigtig god ide at lytte til lydbøger når du er afsted på ferie, fordi du dermed nemmere kan lytte til dem når du er på farten. Skal du og familien på en længere køretur, indtil i når det sydlige Italien? Med en Harry Potter lydbog kan du komme meget langt og det kan også være en god måde at holde børnene underholdt på den længere køretur.

Du kan enten vælge at sætte lydbogen på højtaleren, så alle kan lytte med. Eller du kan installere en app på børnenes enheder og give dem nogle høretelefoner, så de kan lytte privat til deres lydbøger omme på bagsædet.

Hør gratis lydbøger online eller download dem til dine enheder. Hvilken mulighed du vælger kommer meget an på hvorvidt du for eksempel har internetforbindelse imens du er på farten. Det kan være en god ide at huske at downloade dem hjemmefra. På den måde kan du også lytte til dem oppe i flyet, hvis det er den måde du skal rejse på.

Når du slapper af nede ved stranden

Det er samtidig rart at have lydbøger med i stedet for fysiske bøger, hvis man gerne vil ligge nede på stranden eller poolen og dase.

Det er meget rart bare at kunne lukke øjnene og slappe ordentligt af, imens man får en historie fortalt direkte ind i øret. Det kan i hvert fald virke en smule mere afslappende, end hvis man skal skimte med øjnene og holde bogen op i en læselig position.

Vejer ingenting

Lydbøger har samtidig også den fordel at de ikke vejer noget, når man tager dem med på ferie. Dette er naturligvis en kæmpe fordel, da det er bøvlet og ofte også dyrere at rende rundt med en masse tunge bøger.

Hvis du for eksempel skal flyve, så er det begrænset hvor mange kilo du kan have med. Og så er det ikke lige sagen at fylde halvdelen af kufferten op med bøger.

Spar dig selv for alt besværet og slæbet ved simpelthen at benytte lydbøger, når du er afsted på ferie.

Related Posts