Derfor skal du rejse på ferie til Dubai

0 Comments

Derfor skal du rejse på ferie til Dubai

Der er virkelig mange gode grunde til, at din næste rejse skal være til Dubai. Der er utal af forskellige seværdigheder, man kan se i Dubai. Byen er meget moderne, hvilket skyldes at den er i rivende udvikling. Den bliver udvidet hele tiden, samt er alt i byen menneskeskabt. Der er plads til både familier, kærestepar eller bare venne-ture, hvis man vil til Dubai. Man kan tage rundt og opleve byen, men man kan også tage på en klassisk badeferie i de lækre omgivelser, som man kan finde i Dubai.

Dubai Mall – drømmeland for dem som elsker shopping

Dubai Mall er et kæmpestort shopping center. Her er uendelig mange butikker i alles smag. Der er virkelig mange forskellige slags butikker. Centeret indeholder cafeer, restauranter, børnebutikker, tøj, sko, indkøb og meget andet. Det er næsten umuligt ikke at finde noget lækkert eller interessant. Derudover er centeret fyldt med forskellige aktiviteter ved siden af shoppingen. Der er blandt andet et meget stort akvarium inde i shopping centeret. Lige udenfor kan man gå rundt blandt mange andre og opleve et stort vandshow med udsigt til verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Det gode vejr

Dubais vejr er rigtig varmt. I vintermånederne ligger temperaturen mellem 25-30 grader i dagtimerne. I sommermånederne ligger de som regel på 40 grader. Det varmeste, som er målt i Dubai, er 52 grader. Det vidner altså om, at det er rigtig varmt i Dubai. Det er vigtigt at gøre op med sig selv, at der kan være helt ulideligt varmt, hvis man vælger at rejse om sommeren. Dubai kan altså besøges året rundt, så hvis man savner sol og varme i den kolde og mørke danske vinter, så vil det være oplagt at søge mod Dubai på denne tid af året. Det er vigtigt at pakke solcreme, da UV er rigtig højt.

Ørkentur

Hvis man er til en mere aktiv dag, så kan det være man skal kigge mod en heldagstur ud i ørkenen. Da Dubai ligger midt i en ørken, så tilbydes der mange ture i den uendeligt store ørken. Her kan man opleve meget. Man kan køre på 4-hjuls-crossere eller komme på kamelsafari, hvis man er interesseret i dyr. Det er en stor oplevelse at komme ud i ørkenen. På den måde kommer man også væk fra storbyen pulserende liv og til tider stresset tilstedeværelse. Det kan være et tiltrængt pust på en ferie.

Related Posts