3 gode grunde til at leje en bartender i ferien

0 Comments

Er du netop gået på den længeventede ferie efter en masse hårdt arbejde i flere måneder? Så er det bestemt ved at være tid til at holde helt fri, hvor du kan slappe af og bare tage det hele, som det kommer. Der mange måder at spendere ferien på, men her vil vi gerne fokusere på én ting: lej en bartender i din ferie, så du rigtig kan nyde friheden!

Det kan måske virke som en lidt sjov idé, hvis vi ikke lige sætter den i kontekst. Du skal selvfølgelig kun leje en bartender, hvis du rent faktisk har tænkt dig at holde en fest i din ferie – ellers giver det måske ikke ret meget mening at have en professionel bartender stående.

I dette indlæg forklarer vi, hvorfor det kan være en fantastisk idé at leje en bartender til fest i ferien. Måske virker det en smule indlysende, for hvorfor skulle det ikke være fedt at leje en bartender?

 

1.     Hold en fest uden lige

Den her er nok ret indlysende. Men hvis du lejer en bartender til din næste fest, så vil du uden tvivl komme til at afholde en fest, der virkelig siger spar to! Det hører trods alt til sjældenhederne, at der lige er en professionel bartender bag baren – også selv om det er i ferien. Mon ikke de fleste af dine gæster vil blive ret imponerede over, at der er en ”rigtig” bartender til festen?

De fleste har jo prøvet, at der ikke lige var en professionel bartender, da de gik op i baren for at få sig en drink. Det er sjældent den bedste oplevelse.

 

2.     Nyd festen i fulde drag

Når du lejer en bartender, har du rent faktisk mulighed for bare at nyde festen. Du skal nemlig ikke selv agere bartender og holde øje med, at alle gæster har noget i glasset.

Det kan godt blive en lidt lang aften, hvis du selv skal gå og holde øje med, at alle gæster har sig en drink i hånden. Når du vælger at leje en bartender, kan du bare læne dig tilbage og selv gå op og få dig en lækker cocktail – uden du selv behøver at lægge arbejde i det.

 

3.     Få muligheden for at koble helt af i ferien

Når man holder ferie, skal man huske at slappe helt af. Det handler om at få ladet op, inden du atter skal i gang med at arbejde igen. Så hvis du vælger at holde en fest midt i din sommerferie, burde du gøre noget for, at du kan få lov til bare at slappe helt af.

Så her kan det i den grad være en god idé bare at booke en bartender, så han eller hun kan sig af showet med at passe baren og cocktails.

Related Posts