En verden til forskel

0 Comments

En lille pose kan gøre en verden til forskel for dig og dine kunder. Der er nemlig ikke noget mere lækkert end at modtage et produkt i en fin indpakning. Det gælder både, om det bliver sendt hjem til en, eller om man selv bærer det hjem fra butikken. Når ferieperioder nærmer sig, bliver der i høj grad shoppet alt fra badetøj til badedyr. Alle de ting, der skal forsøde ferie-tilværelsen skal fragtes hjem på den eller den anden måde. En god måde at gøre dette på er ved at få lavet sine bærepose, forsendelsespose eller anden form for tryk arbejde hos IBI, bedre kendt som International Bag Industry. På den måde kan man give sine kunder en ekstra oplevelse, inden de tager en tur sydpå.

Det helt rigtige udtryk

Det helt rigtige udtryk på din pose kan give dine kunder en god oplevelse, når de handler hos din virksomhed. Gennem IBI er det nemlig muligt at trykke lige netop den skrifttype, tegning eller andet design, som du går og tænker på. Hos IBI kan du få trykt og produceret dit design på alt fra bæreposer og lynposer til forklæder og duge. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skabe ved hjælp af International Bag Industry.

En rejse ud i verden

Når ferieperioder står for døren, sker der en stor stigning i antallet af internethandel. Alting skal hentes hjem, inden ferien for alvor kan begynde, og stresset lægge sig. Er du indehaver af en webbutik, der skal bruge en stor eller mindre mængde personlige webposer, er der hjælp at hente hos International Bag Industry. Her kan du gøre dine webposer til helt din egne ved at lave et personligt design, der passer til din virksomhed. Dermed sikrer du ikke kun, at dine webposer skiller sig ud fra mængden, men samtidig også at dine kunder får en god og bæredygtig start på deres ferier. International Bag Industry sikrer nemlig en bæredygtig produktion af poser.

En bæredygtig produktion

Om du har behov for en bærepose, forsendelsespose eller anden form for tryk arbejde, kan du finde et stort udvalg hos International Bag Industry. Deres bæredygtig produktion af poser sikrer ikke kun, at du kan finde og designe lige den pose, der giver det udtryk, du gerne vil have, men også at processen sker på en bæredygtig måde. Firmaet går højt op i genbrug. Derfor bruger de tid på at optimere og genbruge så meget plastik som muligt. Dette sker oftest ved, at de kværner og omsmelter plastik, så det kan blive brugt på ny. På den måde bidrager du ikke til det store overforbrug af plastik, når du skal have sendt dine varer ud i verden.

Related Posts