Få en billig forsikring, når du er studerende

0 Comments

Livet på studie kan være hårdt, og pengene er ofte små. SU’en rækker ikke langt, specielt ikke hvis man bor i de større byer, hvor boligpriserne er meget høje. Det kræver at mange tager et job ved siden af. I en sådan stresset hverdag, vil det ikke undre nogen, hvis der nemmere kan ske fejl eller skader. En billig forsikring koster lidt, men giver stor ro.

Elektronikken er ofte det dyreste man ejer

Som studerende er det ofte en nødvendighed med en computer, og samtidig har de fleste en smartphone. Det er dyre apparater, som mange ikke just kan skifte ud i tilfælde af, at de skulle gå tabt. Den bedste måde at sikre disse ting, og dermed sin økonomi, er ved at få en elektronikforsikring.

En billig forsikring til ens studiebolig som dækker elektronik har gennem tiden reddet mange studerende fra at skulle tusinder og til tider titusinder af kroner, efter kaffen er røget i tastaturen. Hvis uheldet er ude, er der en selvrisiko, som man skal betale. Den er ofte lav sammenlignet med, hvad det koster selv at tage genstanden til reparation.

Efter selvrisikoen er betalt, vil, lad os sige computeren, blive sendt til syn og reparation, hvorefter den vil fungere lige som før. Hvis forsikringsselskabet ikke kan få lavet computeren, har du for det meste krav på en ny – og så er det pludselig store beløb, du har reddet dig selv fra at skulle betale.

Pas på bisserne og resten af kroppen

En sur udgift som ungt mennesker er ofte tandlægeregningen. Det er et stort spring, når man går fra ikke at skulle betale en krone, til man blev 18 år, til pludselig at betale flere hundrede krone, blot for at sætte sig i den varme tandlægestol.

Med en sundhedsforsikring kan man ofte spare penge på tandlægeregningen, når det er de sædvanlige ting, der skal laves. Men sker det, at du kommer til skade med dine tænder, kræver det ofte en ulykkesforsikring. Hvis man slår bisserne eller sågar slår nogle ud, koster det tusinder og atter tusinder at få laver nye tænder. Med en billig forsikring ved ulykke, bliver det på samme måde dækket efter betalt selvrisiko.

Det kan give en ro i maven, at man ved, man er sikret økonomisk i tilfælde af ulykke.

Hvis du kommer til at ødelægge noget

Det kan ske, at man kommer til at ødelægge andres ting. Hvis du er den erstatningsansvarlige, er det dig der skal punge ud. Hvis det går vidt, kan retten faktisk gå ind og bestemme, hvem det er der skal betale, hvis der er sket noget. Det kan blive dyrt, og det er ærgerligt, når man kan få billig forsikring.

En ansvarsforsikring dækker dig, hvis du skulle komme til at ødelægge en anden ting. Så skal du ikke være lige så nervøs for at låne din venindes cykel hjem eller bruge skolens computer til at skrive på, mens du får dig en kop kaffe.

Forsikringer kan være med til at give dig ro i maven.

Related Posts