Få råd til rejsen: Sådan sparer eller tjener du ekstra penge

0 Comments

Vil du gerne ud og rejse, men har svært ved at se, hvor pengene skal komme fra? Så har vi samlet et par værdifulde råd til dig nedenfor, som er utroligt nemme at følge – og så er du af sted, før du ved af det.

Invester dine penge smart

Forberedelserne til en god rejse begynder lang tid i forvejen – meget længere, end de fleste måske går og tror. Hvis du tjener en rimelig løn, er det selvfølgelig ikke fordi, du ikke vil have råd til en helt tilforladelig tur – men hvorfor ikke investere en lille bid af din indkomst lidt klogt og potentielt få over det dobbelte tilbage? Hvad du får tilbage af din investering afhænger selvfølgelig af, hvor du ligger dine penge – men prøv f.eks. kryptovaluta og se, hvad der sker.

Rejs billigt – oplev mere

Ud over at spare op med investeringer i kryptovaluta osv. forud for din rejse, så er der selvfølgelig også masser af ting, du kan gøre, så turen bliver lidt billigere. Generelt er det altid smart at være opmærksom på sit forbrug under rejsen. Jo, det er en fed følelse at kunne smække benene op på et luksusressort. Sushi hver aften er også lækkert, når man er på Rue Cambon, skal man selvfølgelig have lidt Chanel med, og i Rom er man nødt til at spise pizza ude hver aften – og så videre, og så videre…

Problemet med det er, at overforbruget hurtigt løber op i absurde beløb – og få mennesker har råd til at rejse mere end maks. en uge om året, hvis de insisterer på at rejse på denne måde (selv med smart investerede penge i kryptovaluta). I stedet bør I sætte jer ned og blive enige om, hvad der egentlig er vigtigt for jer.

Er det et behov eller en lyst?

Når I gør dette, handler det om at blive enige om, hvad en god rejseoplevelse er for jer. Handler det om at tage en kulinarisk tour de force over hele Europa? Så er det selvfølgelig mad, en stor del af budgettet skal gå til. Når hovedprioriteten er på plads, kan I bruge lidt ekstra researchtid på at finde et billigt hotel, hostel eller Airbnb – evt. en af de superbillige og supercentrale, der næsten altid findes nær de kulinariske hotspots i storbyerne. Hvis I bor rigtig billigt, har været heldige med kryptovaluta og har styret jeres shopping-impulser, kan I slutte det hele af med et brag. Når man bor centralt, er der næsten altid et hav af sjove barer i nærheden og masser af kulturelle oplevelser, så I virkelig kommer hjem med nogle nye indtryk i baggagen – og så længe, I formår at skille jeres egentlige behov fra jeres midlertidige lyster, er det overhovedet ikke svært at få råd til dem.

Related Posts