Lav en fotokalender med dine rejseminder

0 Comments

Langt de fleste har haft en fotokalender. Før i tiden var det rigtigt populært at have en fotokalender med for eksempel ens favorit band eller med et dyr såsom katte eller hunde. Men man kan jo faktisk lave en fotokalender meget mere personlig ved at bruge ens egne billeder. Det kan for eksempel være rejsebilleder.

 

Derfor er en personlig fotokalender en god idé

Langt de fleste af ens rejsebilleder bliver taget, lagret i skyen og måske postet på de sociale medier. Men derefter bliver de faktisk hurtigt glemt og ikke kigget på igen. Med hundredvis af billeder er det de færreste, som går igennem alle deres billeder. Og det er faktisk en skam. Der er rigtig mange minder i sådan et feriebillede, som går lidt i glemmebogen. Derfor får flere og flere fremkaldt deres feriebilleder, så de kan mindes den gode ferie på en daglig basis.

En måde at minde ens ferie på er som sagt med en personlig fotokalender. Det fungerer ved, at man vælger 12 billeder fra ens ferie og så vælger hvilken måned de skal hænge over. Så får du altså 12 måneder med rejseminder.

Det kan også være, at man vil blande flere ferier sammen i en feriekalender. Så kan man for eksempel vælge at have billeder fra skiferien ved de kolde vintermåneder.

En fotokalender er en rigtig god måde at tilføje noget personligt til ens hjem. Feriebilleder er nemlig rigtig personlige og ofte taget in the moment. De er altså ikke opstillede eller noget. Det er tit rigtig sjovt for at gæster at få sådan et indblik ind i ens familie.

 

Giv en fotokalender i gave

En fotokalender er altid en god gave. Den er især god at give omkring jul eller hvis man kender nogle, som har fødselsdag i starten eller slutningen af året.

Det er en meget personlig gave, som viser, at man rigtig har tænkt på modtageren. Den er for eksempel velegnet at give til bedsteforældre, så de kan blive mindet om hvad deres børn og børnebørn har lavet igennem året. Det er endnu bedre, hvis det er en ferie, som de selv har været med på, da den så er ekstra personlig.

En fotokalender med ferieminder er både en unik form for indretning og en unik gave. Man kan nærmest aldrig gå galt med en fotokalender. Den er sjov, personlig og faktisk også brugbar.

Related Posts