Familiefødselsdag i Australien: Send dine gaver som pakker

0 Comments

Da vi i dag lever i så moderne tider, hvor det er ganske nemt at rejse ud i verden, så har det resulteret i, at mange familier er blevet spredt ud over hele kloden. Det kan derfor nogle gange være en smule besværligt at komme til at fejre hinanden med manér, når nogen har fødselsdag.

Dog behøver det slet ikke være så svært, og disse moderne tider også har gjort det muligt at sende pakker, og dermed også fødselsdagsgaver, jorden rundt. Dermed kan du sagtens komme til at hygge om og fejre dine familiemedlemmer, selvom de måske befinder sig ”down under”.

Det er nemt med fragt til Australien

Det er muligvis idéen om, at Australien netop befinder sig på den anden side af kloden, som for nogle kan give et indtryk af, at det er svært at sende fragt til Australien. Dette er dog langt fra sandt, da det faktisk er relativt nemt at komme til at sende gaver og andre pakker til dette kontinent.

Send pakke til Australien ved blot at vælge det leveringsselskab, som du foretrækker. Dernæst skal du såmænd bare følge den vejledning, som selskabet har inde på deres side. Så kommer din levering til Australien lynhurtigt og ganske nemt – selvom det selvfølgelig kan koste lidt.

Få hjælp til at overholde reglerne

Selv det er ganske nemt at sende fragt til Australien, så er der dog nogle ekstra regler, som du skal være opmærksom på, når du sender pakker uden for EU. Dog er det ikke specielt besværligt at overholde disse regler, da nogle pakkeselskaber netop gerne vil hjælpe dig med at få styr på alle disse ting.

På denne måde kan du blandt andet undgå en overraskende toldafgift, som lige pludselig kan gøre din fødselsdagsgave til et familiemedlem i Australien meget dyrere, end du måske først lige havde planlagt, at den skulle være.

Billigere end du måske tror

Den lange distance til Australien er måske også synderen bag, hvorfor så mange mennesker tror, at det er vanvittigt dyrt at sende fragt til Australien. Men pakkepost til Australien er faktisk slet ikke så dyrt, som man skulle tro.

Prisen på din pakke kommer naturligvis til at afhænge af, hvilken type pakke du sender, såvel som hvor meget den vejer. Dog er priserne generelt relativt overkommelige, hvormed du altså ikke behøver at tømme hele din bankkonto, når du skal sende fødselsdagsgaver ’down under’.

Related Posts