Ferie på Fyn: Hvad skal du lave?

0 Comments

Fyn er en overset feriedestination. Under Corona har mange danskere fået øjnene op for Danmark, men alligevel går ferien rejsen ofte til attraktioner i Jylland eller på Sjælland. Det er lidt en skam, for Fyn er fin og har meget at byde på!

 

I denne guide til din ferie på Fyn får du idéer til, hvad du kan give dig til. Det går lige fra at leje et selskabslokale odense til en tur i Den Gamle By (og her mener vi ikke den i Aarhus).

 

Der er uden tvivl mange ting at opleve, som du måske slet ikke var klar over i forvejen. Du skal kun glæde dig til at nyde din sommer i det fynske!

 

Brug ferien på en fest med familien

Måske trænger hele familien til at se en ny del af Danmark? Det kan du nemt arrangere med en hyggelig fest i en af de mange skønne byer. Det er klart oplagt at holde feriens fest i Odense, hvor I også kan bruge dagen på at se et par seværdigheder.

 

Hvis du vil fejre ferien med en fest på Fyn, kan det være oplagt med DOK5000’s skønne festlokale odense. Her er der lidt at vælge mellem, så du kan få den størrelse på lokalet, som du ønsker.

 

Der er både en stor hal, teatersalen og lillesalen, som hver kan huse forskellige mængder af mennesker. Så hvad end du planlægger en stor eller lille fest i ferien på Fyn, så kan det ske på DOK5000.

 

Se den skønne, fynske natur

På Fyn finder du masser af skøn natur. Hele vejen rundt er der flotte havnebyer og fantastiske badestrande. Det er oplagte destinationer, hvis du har en børnefamilie, som ville elske at dase ved stranden og lave fine sandslotte.

 

En af de største attraktioner er Svaneke Bakker, hvor bakkerne bølger langt ud i horisonten. Det er et perfekt sted, hvis du ønsker at spendere din ferie med en hyggelig gåtur i nye områder.

 

Derudover er der mange fine skove rundt om på Fyn, hvor flere steder også byder på restauranter og caféer. Det er en afslappende oplevelse at spise blandt de høje træer og fuglesang.

 

 

En tur til Odense

Der skal ikke være tvivl om, at mange danskere vælger at besøge Odense, når de holder ferie på Fyn. Og det er ganske forståeligt! Her får man nemlig masser af eventyr for pengene.

 

Det er nok ikke gået dine næse forbi, at H.C. Andersen er født i Odense, og netop det gør Odense til en hovedattraktion for mange turister. Hele byen emmer af forfatteren og hans eventyr.

 

Ofte går turen også til Odense Zoo, hvor du med familien kan opleve en masse forskellige dyr. Det er en perfekt destination, hvis du ønsker en afslappende og hyggelig dag med børnene.

 

Related Posts