Gå på opdagelse i det hemmelige liv i Limfjorden – uden at blive gennemblødt

0 Comments

Under overfladen gemmer sig masser af spændende liv i Limfjorden: der er alt fra krabber og småfisk til nøgensnegle og søanemoner, hvis du kigger godt efter – men det er ikke sikkert, du er klar til at kaste dig ud i dykning eller snorkling for at opleve det ellers hemmelige liv under vandet. Så hvad gør man så? Det har VisionKayak i Skive fundet en løsning på: man booker nemlig bare en tur i de helt gennemsigtige glaskajakker, der ellers kun findes en håndfuld steder i hele Europa! VisionKayak er det første sted i hele Central- og Nordeuropa, som har glaskajakkerne, og de har virkelig vundet indtog i både danskernes men også udenlandske turisters hjerter, der kører til Limfjorden fra Holland, Belgien, Schweiz og mange andre steder for at opleve dem.

 

De gennemsigtige kano-/kajakhybrider fungerer nemlig som enorme vandkikkerter, så du får en sjælden mulighed for at opleve livet under overfladen helt uden selv at skulle i vandet og blive gennemblødt. Du kommer til at føle, at du svæver over fjordbunden, når ålegræs stryger langs glaskajakken, og krabber piler af sted over muslingebankerne under dig. Det er en fantastisk oplevelse for alle uanset alder, og uanset om du tager af sted for at kigge efter søanemoner med ungerne, for at nyde en dejlig sommerdag på vandet, eller for at få en romantisk oplevelse med din kæreste eller ægtefælle under fuldmånen. Et gavekort til turene er også genialt som gave til en, du har kær – f.eks. manden, der har alt, eller moren, tanten eller bedstemoren, du altid har så svært ved at finde på en jule- eller fødselsdagsgave til, fordi hun ikke ønsker sig andet ”end dit gode selskab”! Når du giver et gavekort til turene i glaskajak i gave, kan du enten vælge at få det som print-selv via e-mail eller som et flot fysisk gavekort med en brochure, så den heldige modtager kan læse mere om turene. Og så kan modtageren jo naturligvis helt frit vælge mellem de tre forskellige typer ture hos VisionKayak med sit gavekort. Turene foregår i sommerhalvåret.

 

Alle kan være med på turene uanset alder, også hvis I ikke har prøvet at ro eller sejle før. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende teknik på land, turene foregår på lavt vand tæt på kysten, og der er altid minimum én instruktør med fra VisionKayak til at besvare spørgsmål undervejs og sørge for at sikkerheden er i top.

Du kan vælge mellem tre forskellige typer ture:

  • Formiddagsture
  • Solnedgangsture
  • Fuldmåneture

 

Læs mere om turene her

 

Related Posts