Gin Hass: En solskinsrig cocktail til ferien

0 Comments

Er du netop gået på ferie? Så skal det da fejres! Du tænker måske, at ferien skal startes med en lækker cocktail, der opsummerer den følelse, du har i kroppen lige nu: frihed, glæde og spænding. Og der findes heldigvis én cocktail, der opfanger det hele på en gang med sin skønne farve og balancerede smag af sødme og syre.

Her tænker vi selvfølgeliggin hass. Denne cocktail byder nemlig på de skønneste sommerfarver. Den gule farve fra mangosiruppen er i stand til at sende dig i feriehumør i pendulfart. De grønne nuancer fra limen bidrager også med en lækker glæde, der kun kan få dig til at smile.

Så hvis du står og mangler en cocktail, der kan få fart på dine feriefornemmelser, så har du den i en Gin Hass! Vi tvivler på, at du finder en cocktail, der er bedre i denne situation, end lige præcis den smagfulde Gin Hass.

 

Ingredienser i en Gin Hass

Når du først kommer hjem fra den sidste arbejdsdag inden din ferie, så skal det nok gå lidt hurtigt med at slå benene op og nyde den længeventede cocktail. Derfor bliver du nok glad for at høre, at Gin Hass er supernem at lave. Den kræver faktisk ikke rigtig noget fra dig – udover måske et par enkelte ingredienser i køleskabet.

Til en Gin Hass skal du bruge den originale mango sirup, som du kan købe på Gin Hass’ egen hjemmeside eller i en lokal butik. Derudover skal du bruge en limesodavand, gin og nogle limes. Det er faktisk alt, du har brug for, hvis du gerne vil lave denne skønne sommerdrink.

Derudover behøver du ikke nogen fancy barremedier, som de færreste har liggende i deres hjemmebar. Alle ingredienser skal blot blandes i et glas med isterninger, og så er den sådan set klar!

Bare lige for at opsummere ingredienslisten, får du den her i punktform:

  • Den originale Gin Hass Mango Sirup
  • Gin
  • Limesodavand
  • Limes

 

Slap af og nyd ferien

Der er selvfølgelig at lave i en ferie ud over at nyde en lækker Gin Hass på terrassen. Måske skal du og nyde det danske land, have noget god mad på en restaurant, i forlystelsesparker eller bare slappe af på sofaen med en spændende film.

Der er sikkert mange ting, du gerne vil lave, som der måske ikke er tid til i hverdagen. Så det er bare med at få gjort de ting, som du ellers går og længes lidt efter. Og så betyder det ikke så meget, om det så er lange dage på langs eller en masse aktiviteter.

Det handler blot om at få ladt op, så du igen er klar til at komme på arbejde, når ferien er slut. Så husk endelig at nyd den ferie, du har.

Related Posts