Go Wild – Giv et gavekort til et vinabonnement

0 Comments

NY TENDENS: Gaver til vores nærmeste er de seneste år blevet sværere og sværere at opstøve. Der stilles større krav til, at det skal være en smådyr personlig gave, mens det skal heller være en tegning eller en lille gave til 100 kr, som er købt nede i småtings-afdelingen i Netto.

 

Derfor har især gavekort til oplevelser fundet indpas i danskernes gavekøbsvaner. Gavekort til alverden mellem himmel og jord fra ballonture, faldskærmsudspring til ture i hurtige biler.

 

Men der er stor forskel på gavekorts ”wow”-effekt. Nogle gange bliver man bare spist af med et gavekort til den lokale tøjbutik, mens gavekortet til et kroophold med to overnatninger faktisk kán noget. De er bare hamrende dyre og gives kun til de allernærmeste. Og lets face it – gavekort til kroophold er også ved at være lidt outdated.

 

En ny tendens, der dog er kommet og redder verden er et gavekort til et vinabonnement.

 

Et gavekort åbner op for nem og god vin hver måned

 

Forestil dig, at du pakker en æske op, som indeholder et gavekort til et vinabonnement. Først tænker du, hvad hulen er dette? Det har du aldrig hørt om før. Men jo mere du læser om det, jo mere føles det som en virkelig god gave.

 

For et vinabonnement er ikke bare et engangsknald – det er en oplevelse, der bliver ved med at give måned efter måned. En oplevelse fyldt med god rødvin, hvidvin og rosévin.

 

Alle vinene er prøvesmagt og bedømt ud fra eksperter, som udelukkende er til for, at din datenight bliver en succes. Du er derfor ret sikker på at få en god vin, der ikke skuffer.

 

Et vinabonnement er en fleksibel gave

 

Et gavekort til et vinabonnement er også en gave, hvor modtageren selv har kontrol. Det vil sige, at man lader det være op til gavemodtageren, om de vil modtage to, tre eller fire flasker hver måned – og derved også kan vælge mellem rødvin, hvidvin eller rosévin.

 

Dette er især en fordel, hvis man ikke rigtig ved, hvad gavemodtagerens vinsmag er, og hvor meget han eller hun drikker om måneden.

 

Et gavekort i alle prisklasser

 

Gavekort til vinabonnementer kommer i alle prisklasser – lige fra 250 kr. til flere tusind kroner afhængigt af, hvor længe han eller hun ønsker at være tilmeldt.

 

Mange giver faktisk et nyt gavekort hver gang personen har fødselsdag samt til juleaften, så vinabonnementet hele tiden får tilført nye midler.

 

Dét må siges at være en perfekt og langvarig gave, som bogstavelig talt bliver ved med at give.

Related Posts