Køb longboards og skater mærket Quasi hos BNA Boardshop

0 Comments

BNA Boardshop er førende forhandler indenfor skater udstyr og produkter. Leder du efter en god julegave til din bror, søster eller fætter der er glad for at skate?

Så tjek det store udvalg af tøj, sko, caps og tasker til skatere de har inde på www.bnaboardshop.dk. Leder du efter et specifikt brand, er der næsten ikke det skate mærke du ikke kan finde eller få hos BNA Boardshop.

De forhandler blandt andet det fede brand Quasi, der producerer skateboards med fede motiver og tøj til skatere. Skal pakken være hård, så har de hos BNA Boardshop også et stort udvalg af Longboards fra anerkendte brands. Gå ind på www.bnaboardshop.dk og find årets julegave.

BNA Boardshop forhandler caps, hoodies og tilbehør fra Quasi

Inde på BNA Boardshop forhandler de mange kendte brands til skatere. Et af dem er det populære brand Quasi. Et af de nyere skater brands primært etableret af de to skater personligheder Jake Johnson og Gilbert Crockett.

Brandet startede oprindeligt med at gå under navnet Mother Collective, men var på grund af ophavsretten nødsaget til at ændre sig. Mother Collective blev altså senere hen omdøbt til Quasi.

Ordet Quasi benyttes oprindeligt til at beskrive noget der er tæt på fuldført, men som stadig ikke er det helt. Eksempelvis at have noget der næsten er fuldkomment, men som stadig har enkelte mangler. Inde på www.bnaboardshop.dk kan du blandt andet købe hoodies, boards og caps i fede designs fra Quasi.

Quasi er kendt for at designe boards der er lidt mere ukonventionelle og opsigtsvækkende i stilen, sammenlignet med andre producenter. Det alene gør Quasi til et anderledes og unikt brand, der passer perfekt til skateren der godt kan lide at skille sig ud.

Longboardet – Den perfekte julegave til den aktive type

Går du og overvejer at investere i et longboard eller give et i julegave, så er www.bnaboardshop.dk bestemt et forsøg værd. BNA Boardshop tilbyder longboards fra kendte skaterbrands indenfor en masse forskellige prisklasser.

Hos BNA Boardshop er de specialister i longboards og kan vejlede dig, så du ender op med det bedste produkt til formålet. Hvis du tror at et longboard og et skateboard er det samme, tager du fejl. De adskiller sig nemlig fra hinanden på en lang række punkter.

Den første forskel er størrelsen. Longboards er som navnet antyder en del længere end skateboards. Derudover har longboardet også et bedre greb på grovere overflader sammenlignet med skateboardet.

Det gør longboards ideelle som transportmiddel, i miljøer hvor terrænet er mindre jævnt og hvor underlaget skifter. Inde på www.bnaboardshop.dk sælger de longboards i høj kvalitet til gode priser.

Du er sikret den bedste vejledning når du køber skateboards og longboards fra BNA. Udover at have stort kendskab til produkterne, har BNA Boardshops ansatte også flere års erfaring og kan hjælpe dig med at finde et longboard der passer til lige netop dit behov.

Related Posts