Gode oplevelser i Danmarks hovedstad

0 Comments

Når man tager på ferie og skal besøge destinationer lidt længere væk hjemmefra, så skal man have en overnatning – her kan det anbefales du besøger et af vores mange badehoteller som Danmark råder over. Der er alt fra spa hoteller som Hotel Vejlefjord, Ruths Hotel, Hotel Marienlyst bare for at nævne nogle af dem.

Skal i en tur til Sjælland, så kan vi give vores ord på at en tur i Experimentarium eller Waves Shopping Center, nemt kan tage nogle timer ud af jeres dag. Husk her på at om aftenen når i rammer badehotellet, så venter der sig super lækker mad i restauranten på badehotellet.

Experimentarium

I en verden fyldt med usikkerhed tilbyder Science Centre uendelige muligheder for at udforske og lære.

Innovation har aldrig været vigtigere end i dag, men på Experimentarium kan du trøste dig med at vide, at dit nysgerrige sind altid vil blive mødt af entusiastiske videnskabsmænd, der er klar til at tage imod nye idéer – fordi de ved, hvor sjovt videnskab egentlig skal føles!

Hvilken bedre måde at tilbringe din tid i København på end på Experimentarium? Du vil kunne udforske forskellige udstillinger, der helt sikkert vil få et smil på læben hos os begge. Fra robotter, oceaner og endda den menneskelige krop – de har det hele! Så hvis du spekulerer på, hvilke steder du skal se på Sjælland, kan jeg varmt anbefale at komme her først, fordi deres garanteret god uddannelsesmæssig værdi med masser af grin smidt i hvert hjørne også

Waves Shopping Center

110 butikker. 62.000 kvadratmeter. Ubegrænset gratis parkering.

Syd for København, i Greve, ligger et af Danmarks største indkøbscentre. Et paradis for bæreposeholdere og ømme fødder! Centrets mange butikker er nemme at finde, ikke kun takket være det store udvalg, men også fordi de alle er placeret i stueplan, hvilket gør det nemt at navigere uden at blive overvældet af valgmuligheder eller detaljer – langs hver gang venter der noget nyt lige rundt om hjørnet, så du keder dig aldrig, før du når din ønskede destination

Uanset om du er på jagt efter den seneste bestseller fra Amazon i en bog butik, om du vil udskifte den gamle airfryer med en ny hos Imerco eller noget helt andet – WAVES har alt, hvad dit hjerte begærer.

Waves shopping center er for dig som elsker butikker, biografen samt en tur på starbucks eller Jensens bøfhus. Har i børn med er der legeland, minigolf og andre aktiviteter til de små når de har været en tur i BR og brænde kortet lidt.

Related Posts