Holder du ferie i København? Så husk isterninger!

0 Comments

Selv om du har valgt at holde din sommerferie i Danmark, og måske nærmere i København, så skal du stadig huske at holde dig hydreret og afkølet. Måske er København ikke det absolut varmeste sted på jorden, men det kan sagtens blive varmt med bagende sol og et minimum af vind.

Der er selvfølgelig ikke ret mange måder at holde sig hydreret og afkølet på. Den eneste måde er jo sådan set godt med væske og så et par isterninger københavn, hvilket gør det hele ret simpelt. Men hvordan får du så fat i en masse isterninger i København i din ferie, og hvilke skal du egentlig vælge?

Alt det vil vi gerne komme ind på i dette indlæg – så du føler dig mest muligt forberedt på din ferie i København! Dette er selvfølgelig kun en lille procentdel af hele din planlægning af ferien, men lidt har bestemt også ret. Forhåbentlig kan dette betyde, at du føler dig så forberedt, at intet kan komme bag på dig, når du tager af sted på din ferie i Danmarks hovedstad.

 

Hvor kan du købe isterninger i København?

Det er selvfølgelig oplagt at købe dine isterninger i diverse supermarkeder, da mange er begyndt at have isterninger i poser i deres kølediske. Det kan også være en rigtig fin løsning, hvis du alligevel ikke har brug for ret mange til din ferie.

Hvis du derimod har brug for en stor mængde af isterninger, kan der være andre løsninger, der passer bedre til din situation. Der findes flere leverandører, hvor du kan bestille helt op til 25 kg isterninger til adresser i København. Og det kan du så gange med det antal, du har brug for. Du kan derfor snildt bestille hele 100 kg, hvis det var det, du havde brug for. Der behøver faktisk ikke være en grænse.

Så hvis du for eksempel skal holde en fest i din ferie, hvor der kommer ret mange gæster, så kan det være oplagt med denne løsning. Her ville det nok blive lidt træls, hvis du skulle nøjes med de små portionsposer. Så kunne nemt få slæbt rigtig mange isterninger i poser med hjem.

 

Hvilke isterninger skal du bruge?

Når du først går i gang med at lede efter isterninger i København i din ferie, så finder du ret hurtigt ud af, at der er mange at vælge imellem. De mest almindelige er er selvfølgelig de små firkantede. Men du kan lige såvel få knust is og cube is. Der er altså lidt at vælge imellem, så du kan få lige præcis de isterninger, der matcher dit behov.

Så du skal selvfølgelig gøre det klart med dig selv, hvad du skal bruge isterningerne til. Det kan hurtigt blive en smule træls, hvis du kommer hjem med de forkerte.

Related Posts