Må man medbringe e-væske ombord på et fly?

0 Comments

Må man medbringe e-væske ombord på et fly?

Man må ikke ryge på et fly. Det er noget langt de fleste ved i dag. Der er stadigvæk enkelte flyselskaber, som tillader dette. Men hvis man befinder sig i den vestlige verden, så er det som regel ikke tilladt.

Men i dag har vi også noget der hedder e cigaretter og noget der hedder e væske. Er det okay at tage e juice med ombord på et fly? I denne artikel vil vi snakke lidt mere om hvordan du får svar på dette.

Forskellige regler alt efter flyselskabet

I bund og grund mangler der stadigvæk rigtig mange elementer, når det gælder ting som e cigaretter og e juice. Det er derfor svært at sige med sikkerhed, hvorvidt du gerne må tage det med ombord. I bund og grund kan det være svært at tage det med i din håndbagage, fordi der trods alt er begrænsninger på hvor meget væske man må tage med ombord. Og her kan e juice altså være en del af dette.

Det er generelt en god ide at tage fat i det enkelte flyselskab og høre hvilke regler de kører med. Dette kan naturligvis virke irriterende hvis man skal mellemlande og tage flere forskellige flyselskaber. Men det er i bund og grund blot meget nemmere at gøre det på denne måde.

Ofte kan du finde frem til forskellige kontaktoplysninger på flyselskaberne inde på deres hjemmesider. Hvis du er heldig, kan du finde frem til en mailadresse eller en chat som du kan kommunikere gennem. Og ellers kan du som regel altid finde frem til et telefonnummer.

Køb ekstra e juice når du tager på ferie

Hvis du skal afsted på ferie i længere tid af gangen, så kan det være en god ide at købe ekstra e juice med til denne ferie. Det er ikke altid til at vide, hvorvidt du kan købe noget e juice, når du allerede er afsted. Og det kan virke meget frustrerende for langt de fleste, som trods alt er afhængige af deres e cigaretter og e juice.

E juice koster som regel ikke så meget og du kan lige så godt bestille meget hjem ad gangen, når du bestiller det hjem fra nettet eller lignende. Måske kan du endda benytte gode tilbud, når du gør det på denne måde? Ofte er der sådan et tilbud, hvis man køber flere på én gang. Men i bund og grund vil du også blot spare lidt på forsendelsespriserne når du køber mere på en gang.

Undersøg muligheder på dit bestemmelsessted

Det er også en god ide at undersøge sine muligheder, når man kommer frem på bestemmelsesstedet. Dette kan du med fordel gøre, før du overhovedet tager afsted. Nogle gange er det muligt at finde frem til informationer om, hvor man blandt andet kan købe e juice og lignende. Andre gange er det noget du må undersøge når du først er landet. Det er en god ide at undersøge mulighederne i ens eget lokalområde, hvor man skal opholde sig af den næste uges tid.

Related Posts