Marinebutikken har alt det bedste udstyr til sejlads og sørejser

0 Comments

Hos Marinebutikken finder du alt, hvad du skal bruge af sejlertøj og bådudstyr. De har nemlig sammensat et bedt og velassorteret sortiment, der imødekommer ønsker hos både nye sejlere og garvede søulke. Går du med planer om eventyr på havet, som kræver særligt tøj, eller skal båden fikses så den kan klare længere sørejser? Så kan du med god grund lægge vejen forbi deres webshop, der rummer en række kvalitetsprodukter som f.eks. Gill sejlertøj og Jotun bådmaling, som sikrer, at du kommer godt fra land.

Vælg sejlertøj, der kan klare alt, hvad havet har at byde på

Vind og vejr er afgørende faktorer, når man sejler. Ikke nok med, at det har betydning for bådens færden og bølgernes højde, så påvirker det også både nye og erfarne sejlere. Derfor er det vigtigt at sørge for, at du har investeret i det rigtige sejlertøj, hvis du skal ud på både kortere og længere sørejser. Det kan nemlig gøre hele fordelen i forhold til, om turen er en succes eller ej. Derfor kan du med fordel besøge Marinebutikken inden din næste sørejse, så du kan få sejlertøjet i orden. Hos dem finder du nemlig et stort udvalg af sejlertøj til både inshore og offshore sejlads, der naturligvis sætter forskellige krav til beklædningen. Du kan se hele udvalget af sejlertøj på www.vejlemarineservice.dk, hvor du også finder en masse praktisk information om de forskellige typer, og hvorfor nogle sæt egner sig bedre til inshore sejlads og andre til offshore sejlads.

Beskyt din båd med Jotun bådmaling i højeste kvalitet

Er der imidlertid ikke sejlertøj til dig selv, men snarere malingbøtter med maling til vedligeholdelse eller klargørelse af båden, du er på udkig efter? Så vend i stedet blikket mod udvalget af Jotun bådmaling. Denne malingstype beskytter nemlig din båd mod uønskede alger, slim og anden begroning, der resulterer i dårlige sejlegenskaber og et uønsket højt brændstofforbrug. Derfor finder du også Jotun bådmaling i sortimentet hos Marinebutikken sammen med en praktisk guide, der hjælper dig med at finde frem til den mængde, du skal bruge til specifikke projekter. Kender du bådens dimensioner, kan du i denne guide nemt regne dig frem til, hvor mange bøtter maling af en specifik størrelse, der vil imødekomme dine behov. På den måde behøver din investering i Jotun bådmaling ikke at være foretaget på baggrund af en mavefornemmelse omkring, hvor meget du skal bruge.

 

Marinebutikkens sortiment rummer dermed alt det nødvendige udstyr til sejlads og søfart. Du kan se hele det imponerende udvalg af sejlertøj, Jotun bådmaling og andet bådudstyr i webshoppen på vejlemarineservice.dk, men foretrækker du at prøve tøjet eller stå med produktet i hånden før et køb, så kan du også altid besøge dem i deres store, fysiske butik i Vejle.

Related Posts