Nu kan du rejse uden at bekymre dig om sprungne vandrør

0 Comments

Teknologien udvikler sig hele tiden indenfor alle erhverv. Men denne nye teknologi har længe manglet. Nu kan man have ro i maven når man rejser. Med en ny app kan du nemlig hele tiden holde øje med dit vandforbrug og få en notifikation ved ændringer af dit forbrug. Det betyder at hvis der er en utæthed, et løbende toilet eller vandhane m.m. så får du besked med det samme. Dette kan rede dig for en kæmpe vandregning eller i værste tilfælde et enormt renoveringsprojekt grundet vandskade ved utætheder i dine rør.

Rejs med god samvittighed

Hvis du er på ferie og får en notifikation omkring uregelmæssigt forbrug af dit vand, så kan du hurtigt få fat i en nabo, et familiemedlem eller en VVS’er som kan tage forbi dit hus og slukke for vandet. Der kan med det samme blive undersøgt hvor vandet bruges, således at du ikke kommer hjem til et oversvømmet gulv. En vandskade kan være en dyr omgang, både på pengepungen med også psykisk for din familie. Måske skal alt gulvet slås os, måske skal der ligges nye rør osv. Det kan være en meget dyr og langvarig proces. Men nu skal du ikke være bekymret for at komme hjem til en oversvømmelse i bryggerset, og det er et fantastisk tiltag indenfor teknologiens verden.

Mange fordele med et blødgøringsanlæg
Denne fantastiske app er installeret i Aqua Danmarks blødgøringsanlæg. Et blødgøringsanlæg installeres som det første efter stophanen i dit hus og laver kalkfrit vand til hele dit hjem. Så ikke alene kan det hjælpe dig med at holde overblik over dit vandforbrug, det giver også kalkfrit vand til hele dit hjem. Kalkfrit vand giver dig mange fordele, så det er helt klart en win-win som er en investering vær! Du mindsker risikoen for kalksamlinger i dine rør og din varmtvandsbeholder, hvilket kan spare dig op til 30% på dit energiforbrug og give dig et meget bedre udbytte af din varme. Du forlænger levetiden på dine hårdhvidevarer og husholdningsapparater som er vandholdige med op til 5 år. Dit sæbeforbrug i alle vandholdige apparater mindskes hvilket gør dit tøj, sengetøj og håndklæder ikke behøver skyllemiddel og kommer blødere ud af vaskemaskinen, samtidig med at det holder farven bedre. Du undgår kalkraster og sæbespor på dit service fra opvaskemaskinen. Du kan bruge mindre shampoo m.m. når du er i bad og får blødere hud og hår. Sidst men ikke mindst slipper du for en masse hårdt rengøringsarbejde. Både rengøringen af toilet, vask, fliser, armaturer, elkedel m.m. mindskes. Dette sparer din krop for hårdt slidende arbejde og du spares for en masse tid og penge på rengøringsmidler og sæber, som du i stedet kan bruge på at holde ferie.

Anbefalingen herfra lyder – skaf dig et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark hurtigst muligt og forkæl dig selv med en afslappet ferie.

Related Posts