Ny hobby i ferien: Bliv en dygtig cocktail bartender

0 Comments

Det er altid lækkert med ferie og få en pause fra hverdagens trummerum. Ikke desto mindre kan det være rart at føle, at man får noget ud af sin ferie – altså udover at slappe af på sofaen eller i sydens sol. Mange elsker at påbegynde en ny hobby, når de går på ferie, da der her er tid at gå i dybden uden at fæle, at man burde lave noget andet.

Er det også sådan du har det? Så har du måske undret dig over, hvilken hobby du burde kaste dig ud i din ferie. Der er enormt mange gode bud, og dette er kun et par stykker:

Dette er selvfølgelig kun bud på, hvad du kan gøre – og der er mange flere! Men i dette indlæg vil vi gerne zoome ind på én af dem. Og det er selvfølgelig det at blive cocktail bartender i sin ferie! Det lyder helt sikkert som en lidt sjov hobby at kaste sig ud i, og det er muligvis ikke den mest normale. Men der skal bestemt ikke være tvivl om, at det er en af de sjoveste og mest givende. Det er et kunstskab, som du ikke vil fortryde besidde.

 

Hvordan bliver man cocktail bartender?

Det er slet ikke så svært, som det måske ser ud, at blive cocktail bartender. Der er uden tvivl forskellige grader af faget – og der er nogle bartendere, der er overmenneskeligt gode til deres job. Der er intet galt i at stile efter den slags talent, og du kan med tiden også opnå det. Men i starten er det muligvis bedst at satse lidt lavere.

For at komme i gang med at blive cocktail bartender i din ferie, er det selvfølgelig alfa og omega, at du har anskaffet de vigtigste redskaber som en shaker, strainer osv. Uden alle disse redskaber kan du slet ikke gå i gang med at øve dig.

Der er godt nok cocktails, der ikke kræver diverse redskaber, og dem kan du eventuelt starte med. På den måde kan du teste i de små, om det er en hobby, som du vil bruge mere tid og flere penge på.

Derudover skal du have handlet en masse forskellig spiritus. Det gælder blandt andet gin, whisky, rom og vodka. Der er de mest basale spiritusser, som du kommer til at have brug for. For at kunne lave gode cocktails får du også brug for diverse garnitures, sodavand, sirupper, isterninger og likører. Med disse ting i dit barskab, så kan du nemt lave en masse forskellige cocktails.

Du kan derfor ikke komme udenom, at du skal ud at handle for at kunne komme i gang med din nye hobby i ferien.

Related Posts