Få råd til ferien uden at skulle gå ned i dit rådighedsbeløb

0 Comments

De fleste af os elsker at rejse, og vi danskere er nogle af dem som rejser allermest. I gennemsnit rejser vi 3 gange årligt, hvor nogle rejser er korte og andre længere. Det gennemsnitlige rejsebudget er lige knap 10.000 kr. per person, og det er klart langdistancerejserne som er de mest omkostningstunge. Er du en af dem som elsker at rejse, men ikke nødvendigvis har mange penge til formålet, kan du i denne artikel få inspiration til besparelser du kan få i dag, og som du i stedet kan bruge til din ferie.

Du kan spare mange penge med en lav indsats

De fleste af os har fx købt bil, hus, lejlighed, computer, telefon eller andet hvor vi har måtte ud og låne penge for at finansiere dette. Det skal man også have lov til, for livet er jo kort og det skal nydes. Men der er alligevel mange faktorer som er værd at overveje, da der kan være mange penge at spare, når man har lån. De sparede penge kan ligeså godt øremærkes din ferie. Har du fx flere lån i forskellige pengeinstitutter, kan der oftest være en stor fordel i at samle lånene et sted, da det typisk kan betyde besparelser på både renter og gebyrer. Du kan bl.a. benytte dig af lånetilbudssider såsom fx www.letfinans.dk til at få gratis tilbud på samlelån, og se hvor meget du kan spare. Den besparelse du kan få, kan du så bruge på en god rejse. Ved at bruge hjemmesider som samler gode tilbud på rejser såsom momondo.dk og lignende, kan du oftest finde de billigste rejser sorteret og klar til at blive booket.

Der er mange muligheder og besparelser

Det er altid en god ide at følge op på dine forskellige aftaler, abonnementer og lignende, da der oftest kan være mange penge at spare ved at undersøge priserne i markedet. Det kan fx være at du skal se, om ikke du kan finde et billigere telefonabonnement, A-kasse, elselskab eller lignende. Mange ender med at spare flere tusinder årligt ved at gå deres aftaler, abonnementer, lån osv. igennem og finde bedre tilbud andre steder.

Rejsen betaler sig selv

Ved at få skiftet til nogle billigere abonnementer, lån og andre aftaler er du kommet langt. Udover at spare mange penge årligt, kan du nu bruge dine nyligt steget rådighedsbeløb for året på at finde dig en fed rejse som koster det samme som det årligt sparede beløb. Det kræver en smule arbejde med at få undersøgt priserne og skiftet aftaler mm., men så har du til gengæld pludseligt nogle ekstra penge til rejser, og du slipper dermed for at skulle få et mindre rådighedsbeløb.

Related Posts