På forlovelse eller bryllupsrejse skal ringene med

0 Comments

En af de vigtigste minder du kan have med din partner, er jeres bryllup og dertilhørende bryllupsrejse, men noget der også kan være et smukt minde, er når I vælger jeres bryllupsringe sammen. Bryllupsringene er et minde i sig selv, om da du og din partner sagde ja til at være sammen med hinanden, dele jeres liv med hinanden, for evigt. Der er selvfølgelig nogle forholdsregler I begge skal tage for at passe på jeres vielsesringe, men uheld sker, og det kan være at I begge er nødt til at kontakte det sted I købte jeres vielsesringe fra. Derfor er det vigtigt at I begge ved at jeres vielsesringe er købt ved et sted, som har jeres behov i bedste interesse.

Hvordan behandler jeg bedst mine nye smykker?

Der er mange følelser forbundet med vielsesringe, og vi vil gerne beskytte og passe på dem så længe vi kan. Der er derfor nogle forholdsregler du er nødt til at tage, så du kan sørge for at dine smykker holder så længe som muligt.
Først og fremmest er det vigtigt at du ikke sover med dine smykker, da du ikke ved hvordan du vender og drejer dig i søvne, og det kan have en stor negativ effekt på jeres vielsesringe. Sport er heller ikke ideelt af netop samme årsag.
Du kan risikere at ødelægge dine smykker, og det er vigtigt at du husker på, at dine smykker er til pynt, og de er delikate.
Mange smykker tåler ikke alt for meget vand, og kemikalierne du bruger når du vasker hænder eller går i bad, tåler smykkerne heller ikke. Det kan slide på smykkerne mere end højst nødvendigt.
Hvis dit smykke er guld- eller sølvbelagt, kan det slides af med tiden, da nogle af os udskiller mere syre når vi sveder end andre.
Det er også vigtigt at I begge tager jeres smykker af, når I besøger en pool, et spabad eller lignende, på jeres bryllupsrejse.

Smykker kan renses

Hvis uheldet er ude og dine smykker skal renses, findes der mange måder at kunne rengøre smykkerne på. Eksempelvis, kan du nemt købe rensevæsker og pudseklude hos dine lokale guldsmede, men der findes også nemme hjemmemetoder, som eksempelvis at du lægger dine ringe i lunkent vand med mildt opvaskemiddel, og børster dem med en blød tandbørste. Du skyller herefter med lunket vand og tørrer dem med den tør klud.

Related Posts