Perfekt til outdoor-ferien: Køleboks med kompressor

0 Comments

Hav udstyret i orden, når du tager på outdoor ferie næste gang. Noget af det, der ofte afholder folk fra at komme på outdoor ferier er, at de mangler muligheder for bl.a. at opbevare deres mad og drikkevarer. Når det bliver sommer, kan det være svært at have ens madvarer med på tur, da det simpelthen bliver for varmt. Heldigvis kan man gøre det mere komfortabelt med en køleboks med kompressor, som bl.a. kan tilsluttes i biler, campingvogne, båden osv.

Køleboks med kompressor

En køleboks med kompressor adskiller sig fra de mere normale 12v kølebokse. Til forskel fra 12v køleboksene, hvor maden kan holdes kølet, fungerer en køleboks med kompressor sådan, at de er kraftfulde nok til at kunne nedkøle de produkter, der ligger i boksen. De kan tilsluttes i f.eks. biler, både, campingvogn osv., og har mulighed for både tilslutning med 12v, 24v, 220v og 240v. Køleboksene findes i forskellige priser startende fra 2000 kr. og opefter. De er derfor noget dyrere end de almindelige kølebokse, men deres funktioner rækker også til langt mere, da de er noget mere kraftfulde. Boksene kan både fås med og uden hjul og i forskellige størrelser.

Outdoor ferien

Hvis I planlægger en outdoor tur til sommer, kan I med fordel købe en Køleboks med kompressor. Den vil gøre det muligt bl.a. at tage på lange ture i båden, uden at I løber tør for kolde drikkevarer og mad. I vil også kunne tage på en dejlig sheltertur et sted, hvor bilen kan være parkeret i nærheden. Mange biler har en funktion, hvor strømmen kan køre videre selvom bilen er slukket. I vil derfor kunne bruge Køleboksen som et belejligt køleskab ude i naturen, så I bl.a. kan nyde en dejlig morgenmad med mysli og mælk. Det vil typisk også gøre det nemmere at tage på campingferie i telt, da telte ofte ikke giver samme muligheder for opbevaring af mad, som ved campingvogne og hytteferier. Derfor kan man overnatte i et telt, hvor man kan have køleboksen enten i bilen som før, eller ved at ligge på en plads, hvor der er mulighed for strømtilførsel.

Køb køleboksen allerede i dag

Hvis I skal på outdoor ferier, kan det helt klart betale sig at købe en køleboks med kompressor allerede i dag. Det vil gøre jeres muligheder under ferierne meget mere varierede. Derudover vil I opleve mere funktionalitet og luksus.

Related Posts