Rejs med dit invisalign rejseetui

0 Comments

Dine tænder er en kæmpe del af det signal som du sender til omverden. Derfor er det super vigtigt at have tænder, der ser rigtigt godt ud.

Førstehåndsindtrykket

Det fleste mennesker er enige i at førstehåndsindtrykket, når to mennesker møder hinanden er ekstremt vigtigt. Det kan være svært at rette op på et dårligt førstehåndsindtryk, så det er dumt ikke at gøre alt der er muligt for at gøre et rigtigt godt førstehåndsindtryk. En del af dette er dit udseende. Og en stor del af dit udseende er hvordan dine tænder ser ud.

Hollywood smil

Det er blevet et begreb, der bruges i rigtig mange sammenhænge. Altså at have et Hollywood smil. Med dette menes et hvidt og nærmest blændende smil, der lyser op. Det hedder Hollywood smil, da det er noget mange skuespillere har fået enten lavet et sådan smil eller måske ovenikøbet er født med det.

Tandregulering er en mulighed

En måde at få et Hollywood smil, og dermed kunne gøre et godt førstehåndsindtryk er at få lavet tandregulering. Altså få tilrettet din tænder, så dit smil bliver mere harmonisk og måske mere blændende. En tandregulering kan evt. laves med Invisaglign, som du kan få lavet via You Smile I Smile. Hos You Smile U Smile kan de tilbyde et koncept, hvor erfarne behandlere kan hjælpe med at få en topklasse behandling af dine tænder, som kan blive rene og rigtig flotte.

Regulering med Invialign

En mulighed for at få flottere tændere er regulering med Invisalign, hvilket de er eksperter i hos You Smile I Smile. En behandlingmetode, der foregår ved at du påfører dig gennemsigtige skinner, og på den måde kan følge en helt skræddersyet behandlingsplan. En forholdsvis let vej til et smukt Hollywood smil.

Også på rejsen

Faktisk er det muligt at få lavet en behandlingsplan med Invisalign, der er så fleksibel, at du kan gøre på det i en travl hverdag eller mens du er ude og rejse. Ved at have dit Invisalign i et rejseetui, er der intet problem i at kombinere behandlingen med dit normale liv, også hvis det er et travlt et af slagsen.

Sådan virker Invisalign

At få foretaget en tandregulering ved at bruge Invisalign får du stille og roligt skubbet tænderne på plads. Ved Invisalign kan du kontrollere, hvor meget hver skinne skal give til rykningen og specifikt hvilke tænder, der skal rykkes. Du skal skifte skinne hver 14. dag, og dermed bliver det en let og fleksibel løsning.

Related Posts