Rundrejse i Sydafrika

0 Comments

Skal du af sted på en af livets større oplevelsesrejser, så er rundrejser i Sydafrika det perfekte valg. Her venter utrolig mange oplevelser. Du kan komme på storslåede safariture, se forskellige landskaber, få indblik i historien, spise mad i verdensklasse, besøge vingårde, kakaomarker og meget mere. Hvis du kan lide kaffe, bør du så afgjort også se en kaffefarm, og få smagsprøver på landets bedste kaffer. På en rundrejse får du så meget med som muligt. Alt fra klassisk storbyliv til arbejde i markerne. Sammensæt gerne selv din tur, så du får set de ting, som du selv ønsker.

Tag på storslåede safariture

I Sydafrika kan du komme på de mest storslåede safariture. Her lever mange af de dyrearter, som du normalt vis ser i zoologiske haver eller i fjernsynet. Her får du fantastisk natur med majestætiske bjerge, og hvis du er heldig, kan du se giraffer, elefanter, løver med videre. Der er ruter, hvor du selv kan køre, hvis du lejer en bil, men der er også mange ture, hvor du har chauffør, og få en guidet tur. Har du børn med på rejsen, så er I næsten nødt til at opleve en safaritur, når I er i Sydafrika på rundrejse.

Besøg de historiske vingårde

Sydafrika er kendt for deres vinproduktion. Her får druerne rigeligt med lys, og kan dermed give godt med smag til vinen. På de fleste vingårde er der mulighed for overnatning på eller omkring gårdene. Her er rig mulighed for smagsprøver, og til de gode vine, hører der sig naturligvis også god mad til. I vinlandet tæt på Cape Town kan du besøge flere historiske vingårde. Få rundvisninger, og lær om hvordan man producerer vinen på gårdene. Deltag eventuelt i en vinsmagning, hvis du ikke skal køre mere den dag.

Har du prøvet at stå på sandboard?

I sandklitterne har du mulighed for at stå på sandboard. Det minder lidt om et snowboard, det er blot sand, du kører på i stedet. Det er mægtig morsomt, og man slår sig ikke, hvis man falder. Du kan også køre rundt i sandet på ATV og lignende, hvis du er til motor og fart.

Hvis du er til heste, så kan du booke rideture i den smukke natur. Rid langs stranden og lidt inde i landskabet. Det er utroligt smukt og skønt, at opleve fra hesteryg, hvis du er tryg ved at sidde der.

Related Posts