Sådan sidder du ergonomisk på din rejse

0 Comments

Er du en af dem der døjer med dårlig ryg og syntes det er et helvede at skulle undvære din kontorstol? Så er du blot en blandt mere end 400.000 danskere der oplever rygsmerter. Rygsmerter er ved at blive et stort problem for det danske erhvevsliv og os “normal-danskere” Faktisk er der travlhed som aldrig hos landets fysioterapeuter og kiropraktorer. Mange har fundet løsningen i en god ergonomisk kontorstol. Problemet er blot når man er på farten.

Ergonomiske puder kan være løsningen

Ergonomiske puder er en rigtig god ide at have med på farten, fordi de er fleksible. Om du skal sidde i tog, fly eller bus er netop puder en rigtig god ide. Siddemulighederne ved længerevarende transport er tit og ofte ikke særlig ergonomisk men med netop puder kan du fylde ud, hvor der er behov. Det jeg personligt elsker ved puder er at jeg måske overdriver lidt men omvendt tillader jeg intet til tilfældigheder og jeg har godt med støtte til netop ryg og lænd. Puder er ligeledes lette at pakke ned og fylder ikke særlig meget.

Varmepuder er godt for ryggen

Varme er virkelig godt for ryggen og kan tage de fleste smerter. En varmepude er fantastisk at have med til rejsen og farten. Du varmer puden ved at hælde varmt eller kogende vand i den og placerer den på ryggen eller lænden. Varmen vil i starten føles ubehagelig men du vil vænne dig til den og den vil derefter påbegynde sin indvirkningen på dine smerter. Fordelen ved en varmepude er netop og igen, at den utrolig let at have med i rygsækken.

En sammelklappelig ergonomisk kontorstol

Denne er nok den bedste løsning. Fordelen ved en ergonomisk kontorstol er mange men specielt justeringsmulighederne er en nødvendighed. En god ergonomisk kontorstol skal have mange justeringsmuligheder og følgende er de absolut vigtigste:

  1. Justering af højde
  2. Mulighed for at læne ryggen tilbage og låse den i et givent position
  3. Mulighed for at justere lændestøtten i højden
  4. Justering af sidedybde

 

Der findes idag mange gode artikler og netop indretning og ergonomi og som du kan læse mere om hos Kontorstole.dk. Her kan du blive inspireret og få gode råd til ergonomi og komfort under en rejse, i hjemmet og på kontoret.

 

Related Posts