Sådan undgår du dyre regninger og dårlig forbindelse på rejsen

0 Comments

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold fra Yes.dk, der er ejet af Silke Media ApS.

 

Vi har sikkert alle prøvet det før. Når turen endelig gå på ferie – uanset om det måtte være skiferie, oplevelsesrejse eller blot en afslappende ferie under varmere himmelstrøg – oplever vi, at forbindelsen på mobilen bliver ringere og ringere. Pludselig kan du ikke længere sende snaps eller uploade de sprødeste feriebilleder på Instagram. Hvad gør du?

 

Så prøver du måske at lade ventetiden passere, så du alligevel kan få forbindelse. På den måde overlever du den uge eller de uger, du er afsted på ferie. Men når du næste gang tjekker din budgetkonto på netbank, får du dig en slem overraskelse. Dit mobilabonnement har vist sig denne måned at være 4 gange dyrere, end det normalt er. Hvad er der lige sket her?

 

Det skal jeg fortælle dig. Du har brugt mere data, end du har adgang til. Når du gør det, begynder teleselskaber at opkræve dig ekstra penge – og det er altså disse penge, der kan ende med at løbe op og gøre dit mobilabonnement ganske dyrt i sidste ende. Det er derfor værd at undersøge muligheden for at undgå dette. Ingen gider have langsom forbindelse, og absolut ingen gider at skulle betale i dyre domme for sit mobilabonnement.

 

Hop på en Wifi-forbindelse

 

Første tip er ganske lavpraktisk, og med dette slipper du helt for at foretage fordyrende ændringer i dit mobilabonnement. Du kan i videst muligt omfang gøre brug af en Wifi-forbindelse, fx på dit hoten eller din opholdsplads. Derved ”trækker” du på denne forbindelse og ikke din data, hvilket sparer dig for penge, og det vil formentlig også i langt de fleste tilfælde give dig en markant mere stabil forbindelse. Det er som udgangspunkt helt gratis.

 

Få det rigtige mobilabonnement

 

Det andet, du kan gøre, er at vælge er rejsevenligt mobilabonnement. Her skal du være opmærksom på at vælge et, hvor der er adgang til data i EU (og måske endda også udenfor EU). På den måde har du ved at betale i dit abonnement sikret dig, at du i et omfang undgår at betale for den data, du måtte bruge, når du er afsted på ferie. Til at finde et sådant mobilabonnement kan du besøge Yes.dk, der sammenligner en række forskellige mobilabonnementer og præsenterer dem i et nemt og overskueligt overblik. På den måde har de sparet dig for at skulle tjekke diverse hjemmesider for landets teleskaber og forsøge at danne dig dit eget overblik.

 

Related Posts