Storbyferie eller ikke storbyferie

0 Comments

Typisk er man enten til storbyferie eller slet ikke til storbyferie. Er du midt i mellem og i tvivl om du skal booke din næste storbyferie, og passer ikke ind i første tese, så kan du læse med her, og forhåbentligt blive klogere på om du skal tage af sted eller ej.

Udover om du selv er til det, så kan det også være at det kommer an på dine rejse makker – hvad i bliver enige om, er dog helt op til jer, og hvis det ender helt i hårdknude, så må i jo slå sten saks og papir om det.

Hvilke oplevelser er der

Mange kommer typisk til at tænke på lange traveture til kirker og andet historisk arkitektur, eller endeløse kilometer på shopping gader. Det er der nogen der kan lide, men det er formentlig også grunden til, at det ikke er alle der nyder en god ferie i storbyen.

En ferie i en af de mange storbyer (både i Danmark, Europa eller resten af verden), byder dog på meget mere end det typiske arkitektur og shopping, som vi kom ind på ovenstående.

Hav jeres interesser in mente

Det kan være en rigtig god ide at have jeres interesser in mente, og sørge for at få nogle oplevelser med i bagagen som både du og din rejsemakker (eller i alle, hvis i er flere).

Noget af det populære, hvis i er afsted på et parophold, er ting som massage, spa, mani-pedicure, shopping. Det er typisk kvinden der har haft det sidste ord i den sammenhæng, men hvis manden er mere til adventure eller gaming, så kan den romantiske storbyferie måske ende med at blive et flop.

Derfor kan det være en god ide at sørge for at der er noget for jer begge.

Anderledes oplevelser

De typiske oplevelser kender du allerede, men for at få mere ud af ferien, så kan det faktisk ende med at blive rigtig hyggeligt og flette jer mere sammen, at der laves noget anderledes, som i begge måske ender med at få rigtig gode minder med.

Mange storbyer har forskellige centre, hvor der eksempelvis kan køres gokart, spilles lasergame og lignende. Før at manden skal have fjernet den sidste bolle i en mani-pedicure, som konen har valgt, så kan det være godt at få ham til at føle sig som en mande mand, og få brændt lidt testosteron af.

Er i sportslige typer, så kan det også være en ide at leje en paddle bane, tage i svømmehallen eller lignende.

Som du måske allerede har fundet ud af, så sætter fantasien grænserne for hvad der kan lade sig gøre på storbyferien i mange af tilfældene. Tænk kreativt, og hav jeres interesser – både fælles interesser, men også de interesser i har hver især in mente. På den måde kan i sikre at komme til at få en helt ny forbindelse på ferien – måske endda på et helt nyt plan, som du ikke havde overvejet. Der er vist ikke meget andet tilbage at sige, end: God ferie!

Related Posts