Tag Pokemon kort med på familierejsen

0 Comments

Det er dejligt med ferie og rejser med familien, hvor man kommer ned i tempo og ud af hverdagsrutinerne. Måske skal I på en lang rejse i tog eller har flere overnatninger på et hotel, hvor I ikke har internet og eller fjernsyn? Her kan Pokemon kort være god måde at hygge med familien på. For du kan bygge din egen decks og spille med kortene. Og børnene vil elske at se deres favorit pokemon kæmpe mod hinanden. En bunke kort fylder ikke meget i rejsetasken, så der er ikke en undskyldning for at tage dem med. 

Det kan godt være lidt svært at komme i gang med at spille med Pokémon kortene, men heldigvis findes der hjælp derude. Pocketmonster.dk har skrevet en god guide til, hvordan du spiller med kortene, og de har et stort udvalg af Pokemon kort, som du kan bruge til at komme i gang med spillet. Især deres færdiglavede decks, kan får dig og familien i gang med at spille hurtigt og enkelt. Der er i det hele taget meget hjælp at hente, hvis du er ny i Pokémon universitet ved at besøge Pocket Monsters hjemmeside. 

Sjov læring at spille med Pokemon kort

Ud over det for børnene er sjovt at se deres yndlings Pokémon i aktion, er det også god læring i at spille med de officielle regler, da det træner børnenes strategiske sans, og de lærer også engelsk og matematik ved at læse på kortene og regne ud, hvordan og hvor meget de forskellige kort skader hinanden. Hvis I er mange af sted sammen, kan I også lave små miniturneringer, hvor I kæmper mod hinanden. Et spil tager omkring 20 – 30 minutter og fylder som sagt ikke så meget, hverken på bordet eller i tasken, så det er nemt at hive frem og kræver ikke meget tid at spille, når I først har sat jer ind i reglerne. 

Hvis børnene har ekstra tid, hvor de voksne ikke har tid til at spille, kan børnene forberede nye decks, lege med kortene og snakke sammen om, hvordan de kan kombinere forskellige kort for at få den perfekte kombination af kort, som kan slå de andres kort/deck. Det kan være en sjov udfordring at holde regnskab på hele rejsen om, hvor godt det går de forskellige spillere (eller Pokemon trænere, for at blive i universets jargon). 

Læringen kan børnene bruge, når de kommer hjem

Når børnene kommer hjem fra ferien vil de være mestre i at spille med Pokémon kort, og det kan de bruge til at lære vennerne i skolen også at spille med kortene. På den måde kan de skabe et nyt sammenhold i fritidshjemmet som andre børn også kan få glæde af.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så tjek pocketmonster.dk ud for guide og vejledning til, hvad og hvordan du spiller med Pokémon kortene. God fornøjelse med at give lomme monstrene nyt liv ved hjælp af spil!

Related Posts