Trænger din VAG-bil også til en forårstuning?

0 Comments

Foråret er på vej, og efter foråret kommer sommeren. Og vi ved jo alle sammen godt, at sommer betyder roadtrip og cruisen rundt i gaderne, med vinduerne nede, volumen op og sommerluften ind.

Så nu er tidspunktet til at opgradere og tune din bil, inden den for alvor skal vises frem. Det kan godt være du lige har vasket den, fået den omlakeret eller fået helt nye dæk, men kører dit kæreste eje virkelig så smooth som den kunne? Nej, vel? Den kan altid komme til at køre en lille smule mere lækkert, så bare se at komme i gang!

Hvor kan jeg få den opgraderet?

En af dem, der leverer kvalitetsprodukter til opgraderinger, er 034 Motorsport. De producerer primært dele til Audi og Volkswagen – altså de biler, der hører under VAG. De er stiftet tilbage i 2005, og tilbyder et væld af muligheder for dig, der trænger til en fornyelse under motorhjelmen. Altså på din bil.

Generelt handler det om at handle med folk du har tillid til, og som ved noget om den bil, du skal have opgraderet. Derfor er det en fordel at være løbende i kontakt med kundeservice, så du kan sikre dig, at du træffer de rigtige beslutninger og får den rigtige hjælp. Læs mere om 034 motorsport her.

Om VAG

VAG står for Volkswagen AktienGesellschaft og er en samlebetegnelse for alle de bilmærker, der hører under Volkswagen Group. Dette inkluderer selvfølgelig Volkswagen, men derudover er endnu mere luksuriøse mærker som Porsche, Bugatti og Bentley også at finde under paraplyen.

VAG-biler er altså betegnelsen for kvalitet, og derfor skal opgraderingerne også helst kunne følge med, så bilens kvalitet ikke bliver forringet.

Den mest optimale opgradering

Og hvad skal du så forny på din bil? Der er heldigvis rigeligt at lave, og med firmaer som 034 Motorsport, som hele tiden har nye projekter i gang, er der nok at vælge imellem. Nogle af deres mere kendte projekter har blandt andet været Time Attack A4.

Med Time Attack A4 skabte de en Audi med en 2-liters 4-cylinderet turbomotor, som blev en af de hurtigste racerbiler hos Audi nogensinde.

034 Motorsport, som holder til i Fremont i Californien har kun eksisteret siden 2005, og med så solide projekter indtil videre, er det altså virkelig et firma, man skal holde øje med, hvis man skal bruge kvalitetsprodukter til sin Audi eller Volkswagen inden for den nærmeste fremtid.

 

Related Posts