Uundværlige ting til bilferien

0 Comments

Bilferie er meget populært, faktisk så populært, at over halvdelen af alle bilejere i Danmark, vælger at tage på ferie i deres bil i løbet af sommeren. Der er mange fordele ved at tage på ferie i bilen. En af de gode ting, er at man selv kan vælge hvor og hvornår man vil stoppe op, for at opleve naturen, eller bare for at tage en pause fra at køre bil.

Mange personer kan godt lide at man har mange flere muligheder for at opleve forskellige steder i verden, i forhold til hvis man tager flyet, hvor man slet ikke stopper op. Der er både de ting som bare ikke kan undværes under bilferien, og så er der også de ting, som gør bilferien lidt smartere, nemmere og sørger for lidt ekstra underholdning under rejsen.

En af de uundværlige ting til bilen, er f.eks. en telefonholder, der både giver dig mulighed for at besvare opkald, og det vigtigste af alt når du bruger telefonens GPS under bilferien, at holde øje med hvilke vej du skal køre.

Must-have gadgets til bilferien:

  • FM Transmitter.
  • GPS til at finde vej.
  • Telefon og tablet holder.
  • Tablet til at spille og se film på.
  • Bilpleje gadgets der gør oprydningen lidt nemmere.

Når man tager på bilferie med børnene, er bilen ofte fyldt helt op, og det betyder at der nemt kan blive støvet og beskidt de forskellige steder i bilen. Hvis man vælger at tage rengøringsprodukter til bilen med på turen, får man helt sikkert en nemmere, grundigere og hurtigere oprydning. De fleste bilpleje produkter fylder ikke særlig meget, så man behøver slet ikke at tænke over, hvor man skal finde ekstra plads til dem.

Telefonholder og oplader til bilen

Det er selvfølgelig meget med forskel, hvor lang tid det tager for folk, at nå frem til sin ferie destination. Hvis man skal rigtig langt, er det helt sikkert også et must-have, at have en smartphone oplader med i bilen. Det er især vigtigt til føreren af bilen, hvis personen bruger GPS fra sin telefon.

En GPS kræver massere af strøm, og en telefonholder, der giver et bedre overblik over hvor man befinder sig henne i landet. Den perfekte gadget, til lige præcis dette formål, er en smartphoneholder med trådløs oplader.

Det smarte ved denne oplader, er at den både holder din telefon, så du altid kan betjene den, og så har den en indbygget trådløs oplader, der giver dig mulighed for at oplade telefonen, uden at skulle sætte stikket i, hver gang du sætter telefonen tilbage i holderen. Mange gadgets ligesom denne, er noget som man næsten ikke kan undvære, hvis man først har haft dem med på bilferie én gang før.

Underholdning til børnene

Hvis man tager børn med på bilferien, er underholdning helt sikkert en topprioritet.
Det er meget med forskel hvad børn interessere sig for, det kommer også an på hvilke alder de har, men uanset alder, er en tablet helt sikkert noget som kan underholde de fleste.

Apps og spil på tablets, sørger for timevis af underholdning, og hvis man vælger at købe en tablet holder der kan sidde på bagsædet af bilen, giver det også børnene mulighed for at se film under turen. Tablet holdere til bilen, sørger for at man slet ikke behøver at løfte sin tablet, og på den måde virker den lidt ligesom et fjernsyn.

Related Posts