14 gode resistance bands øvelser du kan bruge få ferie

0 Comments

Hvis du ikke bruger resistance bands i dit nuværende træningsprogram, er det en kæmpe fejl.

 

Kender du det når du kommer hjem fra ferie og to uger uden træning bare kan mærkes og ses på hele kroppen og hvor du bare ønsker at du havde forsøgt at bibeholde det en lille smule. Hver gang man kommer hjem fra ferie kræver det et genopobygningsarbejde med ens kondition og muskelmasse, alt det hårdt arbejde man har langt i og er det allerede forsvundet efter to uger(føles det som). Det behøver ikke længere være en realitet, fordi du netop nu har mulighed for at tage resistance bands med på din rejse.

 

De findes i forskellige længder, typer og stilarter for at ændre dit træningsprogram, og nogle tilføjer modstand og variation i dit træningsprogram. Har du ingen bands liggende kan du med fordel købe dem fra prolife af, som er kvalitetssikret hele vej igennem og der medfølger endda en øvelsesguide, som du kan tage med på ferien.

 

En stor fordel ved brug af resistance bands er deres evne til let at transportere. Når du folder dem sammen, fylder de så lidt at du kan tage dem med dig hvor som helst, så forestil dig lige at du tager dem på stranden på Mallorca og du træner alt imens, solen du ser solopgangen. Det giver dig både en kombination af en flot krop og en lækker tan. træningsværktøj, når du rejser.

 

Nedenfor er 14 gode øvelser, som du kan lave med dine resistance bands uanset hvor du befinder dig. Så har du planer om en rejse sydpå, skiferie eller skal du bare overnatte på hotel kan du altid tage din træningsmakker med på farten, han kan sågar rummes i en taske.

 1. Good Morning (8 reps)
 2. Bent-over row (10 reps)
 3. Standing shoulder press (8 reps)
 4. Banded glute bridge (8 reps)
 5. Banded lateral walk (8 reps)
 6. Split squat (10 reps)
 7. Front shoulder raise (8 reps)
 8. Banded pushup (10 reps)
 9. Banded squat (10 reps)
 10. Triceps extension (10 reps)
 11. Hammer curls (10 reps)
 12. Banded squat jump (10 reps)
 13. Reverse fly (8 reps)
 14. Banded chest press (10 reps)
 • Pres dig selv og ud altid dit bedste
 • Hold styr på din tid, så har du altid noget at sammenligner med.

 

Så næste gang du pakker tasken, skal du sørge for at medtage disse praktiske bånd og kysse “jeg var på ferie og kunne ikke træne” undskyldningen farvel. Det er bare at komme i gang og jeg er sikker på at du vil takke dig selv for det.

 

Ønsker du flere tips og tricks til hvordan du kan holde dig i form i ferien kan du se mere her:

 

 

Related Posts