Udnyt din ferie til at opleve Caminoen

0 Comments

Imens vi alle sidder og venter på, at verden åbner op, så kan vi bruge tiden fornuftigt og undersøge lidt om de mange spændende vandreruter i verden. I dagens artikel har vi fokus på Caminoen.

Trænger du til at prøve en anderledes måde at holde ferie på? SÅ UDNYT DIN FERIE TIl AT VANDRE CAMINOEN!

Caminoen er spansk og betyder vej eller sti og beskriver de mange pilgrims vandreruter der er i Europa, som alle fører til Santiago de Compostela i Galicien. Det er en aktiv måde at holde ferie på, hvor du vandrer igennem smuk, unik og alsidig natur.

Der er så mange forskellige ruter, hvor man både kan vælge længere og kortere ruter eller blot vælge enkelte strækninger – det er kun fantasien der sætter grænser. Nogle ruter går langs kysten ved havet og byder på smukke sandstrande, andre byder på tæt skov med gamle store træer.

Man kan både vandre Caminoen alene eller sammen med andre. Lige meget om man tager afsted alene eller ej, så er der rig mulighed for at lære en masse spændende mennesker fra hele verdenen at kende.

Den mest populære Camino er Camino Frances, som starter i Saint Jean Pied de Port i Frankrig og er 800 km lang. Folk rejser fra hele verdenen for at gå Caminoen! På mine ture har jeg både set familier på 5 med helt små børn, ældre over 80 med stok, unge, par, søskende, far og søn, samt vennegrupper vandre Caminoen.

Man skal blot planlægge sit Caminoeventyr ud fra, hvad der passer en bedst!

Nu tænker du måske, at man skal være i sindssyg god form for at gå Caminoen, men det skal man ikke! De fleste kan gå Caminoen og der er et utal af muligheder at gøre det på. Min erfaring med at vandre har dog lært mig, at man aldrig skal gå ned på udstyret.

De fleste vandrehjem på Caminoen tilbyder muligheden for at få sendt sin bagage til det næste vandrehjem. Vælger man i stedet at have alt hvad man ejer med sig på ryggen så er det vigtigt at have en god backpack. Det vil sige en backpack, der både sidder godt på ryg og hofter, men også passer til ens kropsbygning.

Har du fået mod på at vandre Caminoen? Så læs mere på Caminoking.dk, hvor du finder alt den nødvendige viden om Caminoen, tips og tricks samt gode råd til at vælge den rigtige backpack, vandrestøvler, vandrestave og meget meget mere.

 

Related Posts