3 fede adventurerejser i 2021

0 Comments

I usikre tider har man lov til at drømme. Rejser rundtom i verden blev aflyst i hele 2020, men forhåbentlig vil 2021 komme med bedre forudsætninger! Men hvor skal du tage hen, når du endelig kan komme ud i verden igen? Du kan booke din næste rejse på Rejsekup.dk og læse videre her, for at få inspiration.

 

Svæv rundt i Pokhara

Tag på en vidunderlig svævetur over havet og nyd den forunderlige udsigt over Himalaya med verdens længste svævebane i Pokhara. Tag til Nepal og svæv i 1645 meters højde – noget, din omgangskreds garanteret ikke har prøvet!

 

Du kommer til at suse over grønne skove, mens du kan nyde den dybe stilhed fra bjergene. Turen tager 2,5 time og giver dig virkelig tid til at få ro til hovedet og nyde de smukke omgivelser.

 

Dyk i Egypten

Tag på dykkerrejse til Egypten og oplev en helt anden verden under vandet – se de smukke fisk og koralrev, og når du er tør, kan du rejse hen og se de storslåede pyramider. En dykkerrejse til Egypten vil med garanti være en oplevelse, du og dit selskab sent vil glemme!

 

Egypten byder på mange smukke og forunderlige oplevelser, og kulturchokket kan være som at få frisk vand i hovedet, hvis man er ordentlig forberedt. Læs evt. op på området, du tager til, før du rejser, og hav styr på dit dykkerudstyr.

 

Tag ud som korttids-frivillig

En helt anden type rejse er en rejse som frivillig – måske på en alpaca-farm i Canada? Tag ud og hjælp verden. Oplev nye ting og se sider, almindelige turister ellers ikke oplever.

 

At rejse ud som frivillig er en oplevelse for livet, men det behøver faktisk ikke være i mere end en uge eller to. Frivillige behøver ikke være af sted i månedsvis!

Related Posts